//ok

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

12è Concurs
Relats Curts de TMB

De l'1 de març al 9 d'abril de 2018

Un relat en poques paraules

Des que ens llevem al matí i fins que ens posem al llit, ens movem per la ciutat vivint petites històries. Inclús el relat més curt pot tenir al darrere una llarga història. Som paraules, i tots tenim un relat per explicar.

  • Amb la col·laboració de

Relat Lliure

Ets usuari de TMB i vols compartir la teva història, al bus, al metro o altres transports de TMB? Tens fins a 3.500 caràcters.

TweetRelat

Publica un relat en un tuit inspirant-te amb els transports de TMB com a protagonistes o bé amb la llegenda de Sant Jordi. Recorda utilitzar l'etiqueta #RelatsTMB2018
Com participar-hi >

InstaRelat

Una rosa al seient del bus... una noia amb un abric vermell. Penja una foto a Instagram que tingui el color vermell i relacionada amb els transports de TMB. Utilitza l'etiqueta #RelatsTMB2018
Com participar-hi >

Consulta les bases legals.

Premis jurat

Un jurat seleccionarà els guanyadors de cada categoria, però tu pots escollir el premi del públic al relat més llegit de la categoria Relat Lliure. Vota el teu preferit!

Participa a Twitter i Instagram tantes vegades com vulguis perquè cada setmana sortegem fantàstics premis.

Premi The Reader

Premi pels finalistes

Premi a la participació

  • Relats participants

    Aquí trobaràs els relats que participen a la categoria Relat Lliure. Llegeix-los i vota els teus preferits perquè el relat amb més “M’agrada” serà el guanyador del premi del públic.

    Ordenar per