Historia d'un Virus

PAU

Un dissabte l’any  00 ,en una família de diners, també. Un pare toca el banjo mentre la mare canta al seu fill, que té pocs segons de vida, i els majordoms (humans, robots i alienígenes) netegen la seva mansió num 12.000.000.


Quan de sobte sona l'holo-telèfon i apareix la imatge d’un personatge misteriós que es presenta com a doctor cable.


Explica que està fent un treball d’investigació sobre viatges en el temps per poder viatjar al passat i donar a la gent del passat  les vacunes per les malalties que patien abans.


 I els ha de dir que gràcies a la seva investigació ha  descobert que un dels avantpassats de la familia era Sant Jordi.


Doctor Cable: - Ja que us he donat aquesta valuosa informació, em podríeu ajudar a cobrir les despeses de tots els medicaments? 


-Sí! Després de tot, som tan rics com solidaris- va dir el pare.


-No n'estic tan  segura -va dir la mare-, donem-li ràpid els diners abans que me'n penedeixi.


Li van enviar el codi dels seus diners . De sobte, la transmissió amb l'holo-telèfon es talla . Passen unes hores i el pare confessa que ell tampoc les té totes. Just quan ho acaba de dir, sona un altre cop l’holo-telèfon i apareix la imatge del doctor rient malèvolament. El nadó comença a plorar de por i el doctor els crida :


- Estúpids, m’heu ajudat a crear un monstre que destruirà tota la nostra galaxia.


Surt la imatge el monstre, té 90 ulls i una corona orgànica feta amb el seu propi cos, i li surten mocs i baves de colors tan fastigosos que no són suportables a la vista humana.


 Inesperadament, el monstre devora el doctor . La família, que ho ha vist tot, intenta fugir però recorda que descendeixen del cavaller Sant Jordi, i per tant han de lluitar i salvar la galàxia. La criatura fastigosa surt de la pantalla hologràfica just quan la familia està preparada  per a la guerra, i se sent la veu del científic desde la panxa horripilant del monstre:


- El cristall destruirà la criatura, és a l’ull núm 1 del monstre.


 El pare i la mare fan servir l’aspirador còsmic per aspirar-li el cristall de l’ull. Aleshores, mentre el pare toca el banjo, la mare canta una cançó que encanta el monstre, i del cristall en surt una llum blava que el crema. Però abans que el cremi del tot, surt una petita molècula i sense que se n’adonin se sent el doctor, encara viu, que crida:


-Insensats, matant-lo així fareu viatjar la seva molècula al passaaaaat...Bé, em necesitareu per…


Et necesitarem perquè te'n vagis a la presó, però abans ens hauràs d’ajudar a deixar un missatge a les persones del passat per avisar que un virus amb una corona viatja a la seva època, i que es protegeixin fins que trobin una vacuna.


 


 


2 DIES DESPRÉS


-MaMa MaMa…


Pare:


-Carinyo, la seva primera paraula.


-A veure... 


-…mAmA PaPa……


Els dos:


-Siiiii?


-… m'he fet caca



Els dos:


-Quèeee?


-Ah i Us EsTiMo.


Els dos:


-Nosaltres també  


I AIXÒ ÉS TAN VERITAT COM QUE AQUEST CONTE S'HA ACABAT


 

Categoria de 8 a 12 anys. Virolet

T'ha agradat? Pots compartir-lo!