El metge-cavaller Sant Jordi

Max

Fa molt de temps va existir un poble molt alegre anomenat Alegria. Tota la gent en aquest poble era molt amable, ho compartien tot. Fins que un dia es va acabar l´alegria, perquè va aparèixer una forta tempesta que venia plena d’escombraries i troncs d’arbres.


 Aquesta forta tempesta es deia Coronavirus i la gent estava a casa, estava aterrida, ja que hi havia forts vents, molta pluja, trons i llamps. La gent mai no hauria pensat que aquesta tempesta anomenada Coronavirus seria mortal.


En aquell mateix moment va aparèixer un metge disfressat del cavaller Sant Jordi, però en lloc de llança portava una enorme xeringa. La tempesta coronavirus era enorme i ell era petit, però això no va importar. El doctor – cavaller Sant Jordi no s´ho va pensar més,  va agafar una vacuna i se la va incrustar al cor de la tempesta, i de mica en mica  s’anava destrossant, fins que la tempesta va parar.


La gent al·lucinava amb la força del metge – cavaller Sant Jordi. I el metge  sempre va ser recordat per la seva força i la seva gran valentia davant el coronavirus.


 

Categoria de 8 a 12 anys. Col·legi San Jaime

T'ha agradat? Pots compartir-lo!