La reina contra el virus

Berta

Un dia, com qualsevol altre, estaven esmorzant quan va entrar en aquella sala una científica que semblava una mica boja. Va començar a dir: “Ja ve” “ja està aquí” “no sortiu de casa”. El rei va pensar que estava desvariejant, fins que la científica es va expressar amb més claredat, va explicar la vinguda d'un virus molt dolent i molt perillós, i  va avisar  que donés l’alarma perquè tothom es quedés a casa d'immediat. La gent que no estava a casa seva es va haver de quedar a la casa on era, i si estaven pel carrer, a la més propera. La reina es va preocupar molt pel seu fill, no volia que li passés res dolent. Llavors només se li va acudir una idea, havia de derrocar el virus.


Els dies van passar, la reina no feia més que buscar el remei, el virus es va emportar  alguns pagesos i  alguns animals. Van passar dos mesos i encara no s’havia trobat el remei per aquella malaltia. La reina estava tan desesperada que va demanar ajuda a la persona que els havia avisat d'aquella malaltia, la científica. Ella va anar al soterrani, que era on havien deixat quedar-se la científica perquè no hagués de sortir i exposar-se a aquell virus. Li va confessar el que havia estat fent aquells dos mesos i li va demanar que guardés el secret, perquè al seu marit no li agradaria que estigués fent experiments i no estigués cuidant el seu fill, i que l’ajudés a trobar el remei contra aquell virus tan alarmant. La científica es va quedar impresionada de l’actitud de la reina, ja que pensava que era quelcom que no li importava, i va acceptar amb una sensació gratificant.


 


Després de molt estudi, la reina es va adonar que la científica era molt més llesta del que deien, perquè deien que estava molt boja, i li va oferir ser la científica oficial de la ciutat, cosa que ella va acceptar, molt alegre. Van seguir estudiant el virus i com fer que desaparegués. La gent es queixava al rei perquè estaven trigant molt en trobar el remei, però el que el rei no sabia era que la reina i la científica estaven a punt de trobar-la.


Un dimarts de maig, la científica va decobrir que ja havien trobat el remei. Va començar a saltar per tot el soterrani. Cridava: "Ho tenim, ho hem aconseguit!" De seguida va anar a buscar a la reina, que estava amb el seu marit i amb al seu fill al menjador. La científica va entrar a la sala i va dir al rei que havia trobat el remei contra el virus, i que l'havia batejat amb el nom de COVID-19. El rei se'n va alegrar molt.


-Ja tenim el remei per a la gent, ja podrem curar a les persones malaltes! -es repetia.


Més alegria va sentir quan li van dir qui havia ajudat  la científica. Era la seva dona qui havia aconseguit combatre i matar aquell virus, o, com deia la científica, el COVID-19. Per celebrar-ho i agrair-li tot el que havia fet, li va regalar una rosa vermella. El remei es va repartir entre els habitants i tots van gaudir de salut durant molt de temps.


 

Categoria de 13 a 17 anys. Sagrat cor de Jesús

T'ha agradat? Pots compartir-lo!