CORONAVIRUS FORA

FERRAN

Tot va començar un 12 de març del 2020  quan a les escoles de Barcelona  van dir: "Demà no hi ha escola".


Els nens van començar a cridar.  Després de 2 llargs mesos, un nen d'uns 9 anys que es deia Ferran va pensar a reunir–se amb els seus familiars perquè pensessin com aturar el virus. Van pensar i pensar dies i nits fins que, un dia, la mare va dir :


-Ja ho sé. Si amb microscopi veiem on és el virus, quan l’hàgim trobat li tirem sabó i així fins que el matem.   


Així ho van fer ,van tirar a cada virus dues gotes de sabó, però no li va afectar. D'aquesta manera va començar la guerra.


 Primer van fer que tothom portés mascaretes, i que sempre que poguessin es rentessin les mans amb sabó. No va funcionar .Van pensar dies i dies, un altre cop, fins que el germà petit  va dir:


-Jo crec que si barregem desinfectant amb el sabó potser farem un líquid que mati el virus .


Ho van provar en 7 virus i va funcionar en 1, però no en els altres 6. I així sempre.


 Van passar dies  i seguien buscant solucions, però no en van trobar fins que van passar 2 anys i seguíem igual. Però el nen va dir que no ens podríem rendir mai, i va proposar fer una manifestació des de casa seva, concretament al jardí . Va arribar el dia i havien quedat que a les 16:00 cridarien :


-Fora virus! Fora!


Així moltes vegades, i després els veïns es van unir i milers de persones van cridar:


-Fora virus, virus fora.


Van dir idees molt bones, però cap no va funcionar, ni fer-lo triturar amb un martell, ni tirar el virus al vàter, ni moltes més.


I així cada dissabte , els dilluns i dijous cap no va funcionar. La gent ja s'havia rendit, menys ell i el seu amic Oriol, que van seguir lluitant. L’Oriol es va reunir al jardí de la casa del Ferran i van pensar com solucionar-ho. Van intentar provar moltes coses(o potser massa coses ), però no van funcionar. Quina llàstima, res no funcionava .


El virus cada vegada es feia més fort i era més difícil fer -lo fora .Més de 10.000 persones havien mort,la gent estava destrossada .Havien perdut l’esperança, però l’Oriol i en Ferran seguien lluitant al jardí .No va funcionar cap de les idees fins que van cridar, tot tercer d' Aula Escola Europea, i tots junts van començar a pensar. Totes les idees  eren  molt bones, però seguien sense matar-lo. Tots ja deien que era la fi, però a les notícies deien que hi havia menys morts. El  Ferran va avisar els seus companys i ells van pensar que si seguien el farien fora. El Ferran va pujar a una roca i va dir :Important, sempre hem de portar mascareta o altres coses que tapin la boca i el nas, i si pot ser els ulls . Demà a les 17 :30 ens reunirem aquí, us podeu quedar aquí a dormir Els nens van decidir dormir a la tenda de campanya. Com que no hi cabien, van buscar una altra tenda. L'endemà van decidir que li farien una dutxa de sabó, i així podrien matar-lo. I sí, va funcionar, i així sempre que algú el tenia es dutxava amb dos litres de sabó i ja no el tenia.


La gent es va alegrar tant  que es va oblidar del virus, i el Ferran i els seus amics es van fer famosos i rics. Però el virus continuava viu, però dèbil, i així seguia infectant persones, però totes es salvaven, i així el virus va marxar (segurament perquè estava fart del sabó ) i les persones ja s'havien oblidat del virus i les escoles ja obrien ...I els nens ja estaven tan feliços que van muntar una festa per celebrar-ho i és clar que van venir en Ferran i els seus companys, que ara tenien una vida de luxe.


 

Categoria de 8 a 12 anys. AULA

T'ha agradat? Pots compartir-lo!