El Coronavirus que es pensava que era el rei

Sira

Hi havia una vegada un virus en forma de corona que es pensava que era el rei del món. És per això que li deien Coronavirus. El coronavirus era tan fort com el drac de Sant Jordi, però més verd i fastigós. Aquest virus va començar a la Xina, però després va viatjar a Barcelona i a tot arreu...I va fer que a tots els llocs del món haguéssim d’estar tancats a casa. Quan ja portàvem moltes setmanes tancats, una nena que es deia Sira es va començar a avorrir molt i a enfadar-se amb el virus, perquè feia mal a molta gent. El seu germà Toni i el seu gos Cometa també. La Sira ballava, el Cometa corria tot el dia per la casa i el Toni jugava o mirava com ballava la Sira, però volien parlar amb els seus amics, anar al parc, a l’escola...


Un dia, la Sira va dir: “Hem de matar el Coronavirus”, i el Toni i el Cometa la van mirar confosos. Es van passar la nit pensant com fer-ho, mentre el Cometa jugava amb la seva pilota verda. L’endemà, després d’esmorzar, van sortir al balcó. Era un rotllo no poder sortir al carrer. Van tancar els ulls, sentint l’aire, i van tenir moltes idees. La idea de la Sira era crear una poció contra el Corona i enviar-la a la Xina. La idea del Toni era fer pancartes, per si algú volia ajudar, i enviar-les dins uns globus gegants que volarien de casa en casa. A la nit, mentre tots dormien, la Sira va començar a fer pancartes. L'endemà, després d’esmorzar, van posar-les dins els globus i els van treure per la finestra. A la tarda van rebre un globus amb una pancarta dins, que va dir: "Hola". La Sira, el Toni i el Cometa es van quedar amb la boca oberta. La Sira va dir: “Parles?” La pancarta va dir: "Sí, i tinc bones notícies". “Quines?”, va dir el Toni. “Hi ha un forat gran a l’habitació de la Sira. Si hi entreu, podreu trobar la manera d’anar a la Xina a matar el Corona." La Sira, el Toni i el Cometa es van posar a buscar el forat. Mentre buscaven, al Cometa se li va posar la pilota sota el llit. Així que van aixecar el llit per treure-la, i allà hi havia el forat. Van entrar al forat amb una mica de por, i van arribar a un mar amb dofins. Van pujar sobre els dofins i els dofins els van portar a la Xina. En arribar, van veure el Corona i no era petit com a Barcelona, que ni el veien. Era súper gran i els va dir: “Mai em destruireu, perquè soc el rei”. El Cometa el va mossegar, el Toni el va colpejar amb la seva pilota de futbol i la Sira li va dir que crearien una vacuna per matar-lo. Res no va funcionar. El Corona se'n reia. Va començar a sonar una música i la Sira va començar a ballar. El Toni i el Cometa també. El Corona els mirava i plorava. A la Sira li va fer pena, i va dir: "Per què no balles amb nosaltres?" El Corona va somriure, es va posar a ballar i va dir: “S’ha acabat. Avui em torno bo. No mataré més gent”.


Tots els Coronavirus del món van deixar d'infectar gent i van començar a ajudar els humans i els animals, i tothom va ser feliç.


FI

Categoria de 8 a 12 anys. John Talabot

T'ha agradat? Pots compartir-lo!