El pacte amb el Covid-19

Àlex

En un racó del món, on tenia nas tothom, va passar una història increïble. Era principis de març de l’any 2020. Tot això va passar a la ciutat de Barcelona.


A en Lucas li van donar una notícia horrible. Quan va sentir  que tothom s’havia de quedar a casa durant un temps es va quedar paralitzat. Per sort, els seus germans, Max i Clara, el van fer somriure per animar-lo. 


El problema d’aquella família de superherois era que el Covid-19 estava a casa seva. Us els presentaré. En Lucas tenia 8 anys, era molt valent i tenia superforça. La Clara tenia 19 anys, superintel·ligència i sabia fer qualsevol cosa. Aprenia molt ràpida. En Max tenia 20 anys i era molt presumit. Ell tenia el poder de convertir-se en tots els animals que volgués. 


Tots tres van pensar una forma per aconseguir que el Covid-19 marxés de casa. En Lucas va pensar que podrien aconseguir fer-li creure que en una habitació hi havia molts gelats. Però en veritat, tota l’habitació estaria super gelada.


En Max i la Clara hi van estar d’acord. Van agafar els preparatius i el van buscar per tot arreu. Quan el van trobar, van posar-li una bena  als ulls i el van agafar.  El van posar dins d’un cub de gel. El Covid-19 es va intentar escapar, però era impossible. 


Els tres germans pensaven que mai més tornaria perquè estava atrapat, però no es van adonar que havien deixat el cub de gel fora del congelador.  Aquell dia feia tanta calor que el cub de gel es va fondre! Llavors el Covid-19 va anar molt sigilosament a l'habitació d'en Max, i ho va infectar tot. Quan en Max va arribar a la seva habitació va veure tot verd.



  • Clara, Lucas, la meva habitació està tota verda!

  • Què està passant, Clara? - va dir en Lucas. 

  • El Covid-19 ha sortit del cub de gel i ha infectat tota l'habitació d’en Lucas -va respondre nerviosa la Clara.


Van agafar molt sabó i desinfectant, i van netejar bé tota l'habitació. Els va costar bastant, però ho van aconseguir perquè tots junts podien amb totes les coses del món. 


Al final van pensar un pla. No se'ls va ocórrer res, però no es van rendir. Llavors el Covid-19 es va posar trist perquè ells no tenien res. Aleshores el Covid-19 es va adonar que el que feia estava malament i es va apropar als nens. Els tres germans es van tirar cap endarrere perquè els feia molta por.



  • Tranquils, no us faré res. Us vull dir que crec que el que he fet està molt malament. Mai més ho tornaré a fer. Però m’heu de prometre una cosa. Us heu de rentar súper bé les mans - va dir el Covid-19.


Aleshores els tres germans van acceptar el pacte. Aquest conte contat ja s’ha acabat. 


 

Categoria de 8 a 12 anys. Escola Pia Sant Antoni

T'ha agradat? Pots compartir-lo!