Covid-19

Salma

Hi havia una vegada una família de quatre persones: la mare, que es deia Maria, el pare, Miquel, i els dos fills, que es deien Martí i Pol. Un dia estaven tranquils per casa, jugant tots junts al dòmino. Ja  portaven gairebé dues hores jugant i en Martí ja s’estava avorrint massa. Aleshores li va dir a la seva mare i al seu pare  si podia sortir a fer un volt amb els seus amics, però la mare va aixecar-se de copi volta i va cridar:


-  Noo!!!No podeu sortir de casa.


-  Pero per què no? - va preguntar en Martí, amb cara d'estranyat.


- Perquè...Perquè em feia il·lusió fer un trencaclosques amb vosaltres - va dir la mare, nerviosa.


- Bé, val, però no calia cridar, mama.


- Ufff - va sospirar la Maria.


Després d’aquesta petita discussió van començar a fer el trencaclosques, van trigar al voltant de 20 minuts a fer-lo.


Ja eren dos quarts de dotze i era hora de dormir, van anar a dormir a la seva llitera. Al cap de mitja hora, seguien desperts. Van veure com la mare feia coses estranyes, com per exemple canviar-se de roba o obrir la finestra, que no eren coses normals a fer quan algú se’n va a dormir, i ella no era somnàmbula.


L'endemà els nois li van preguntar a la mare si tot anava bé i ella va respondre amb un sí molt sec, la qual cosa no era normal en la seva actitud, i això va fer que els nois tinguessin ganes de descobrir què estava amagant.


Van estar tot el dia vigilant la mare per si feia alguna cosa estranya, però no va fer res, tot normal de moment.


Ja era de nit, havien d’anar a dormir però com que ells volien espiar  la seva mare no ho van fer. Van estar desperts fins a les tantes de la nit, fins que la mare va aixecar-se i va a començar a vestir-se. Ells van sortir corrents de l'habitació i van veure  la seva mare posant-se un vestit d’heroïna, i es van quedar sorpresos amb la boca oberta. La mare es va quedar quieta i va dir als seus fills que tenia una explicació per a tot això, i és que la mare és una heroïna en secret i té el deure de salvar  tot el món del seu major enemic, que es diu Corona. Com que ella l’odia tant, li diu coronavirus. Havia de matar-lo o ell mataria al món sencer, l'únic que necessitava eren 100 litres de desinfectant, 100 litres d’aigua i 100 litres de sabó. Quan ho tingués, havia de barrejar l’aigua i el sabó i tirar-ho al Corona, i després havia de desinfectar  la ciutat perquè ja havia algunes persones infectades però ningú ho sabia perquè els símptomes es veuen després de 14 dies. Anaven a sortir per demanar al President tot el material, però van recordar que no es podia sortir de casa i van haver de fer un altre pla. No sabien què fer fins que en Pol va tenir la meravellosa idea de no fer res, només s'haurien de quedar a casa i que la gent   tampoc sortís de casa, així el coronavirus no podria fer mal a ningú. I  així és com tothom va acabar amb la vida del coronavirus.


 


 

Categoria de 8 a 12 anys. Escola Pia Sant Antoni

T'ha agradat? Pots compartir-lo!