La família Heroi

Karol

Una nit molt fosca molt fosca. A la ciutat de Barcelona, la família Heroi, confinada a casa per culpa d’un virus. Ells eren la Karol, la Lucy, la Júlia i L'Erik.


A la Karol li agradava molt ballar. La Lucy era metge i li agradava molt ajudar els altres, i també li agradava molt netejar. La Júlia era infermera i era l'ajudant de la Lucy, i també li agradava molt ajudar els altres. Ella és la cosina de la Karol. Per últim, l'Erik és un superheroi i és el germà petit de la Karol. A ell també li agradava molt ajudar els altres.


 


Cada vegada que s'apropava el Coronavirus, el vidre de les finestres de les cases es posava verd. Llavors la Karol, la Lucy i la Júlia van començar a pensar idees per intenta vèncer el Coronavirus. La Karol feia una coreografia, la Lucy feia molta neteja i la Júlia preparava unes farmacioles. però cap  no va poder vèncer el Coronavirus. Llavors l’Erik va dir:



  • Noies, millor que ho fem tots junts, per això som una família. 


Llavors, tots a la vegada, van dir: 



  • Vinga, anem a vèncer el Coronavirus!!


Llavors tots van fer allò que més sabien fer. La Karol, una coreografia, la Lucy seguia fent molta neteja i la Júlia preparava moltes farmacioles. L’Erik preparava els encanteris. Tot això ho feien junts a la sala d’estar. 


 


En acabar, tots van construir un dron amb material reciclat. Van fer servir ampolles de plàstic, capses de cartró i piles. D’aquesta manera aconseguirien portar una farmaciola a cada família de Barcelona. 


 


Llavors tots van rebre les farmacioles i d’aquesta manera van seguir les indicacions a tenir en compte per vèncer el virus. Tenien sabó per a les mans i mascaretes. Però la gent estava molt trista i no tenia ni ganes d’obrir la farmaciola. Així que la Karol va fer un vídeo per animar a tothom. Quan la gent el va començar a veure, tothom es va posar content i va obrir les farmacioles i va seguir les indicacions. Tothom es rentava les mans i es posava les mascaretes.


 


Gràcies a tot això, el virus no va poder resistir i va marxar de Barcelona per sempre.


Conte arreglat, aquest virus s’ha acabat. 


 

Categoria de 8 a 12 anys. Escola Pia Sant Antoni

T'ha agradat? Pots compartir-lo!