Les galetes de l'àvia

Yael

Diuen els llibres que hi havia una vegada, a la ciutat de Barcelona, dos germans que es deien Quim i Valentina, de  10 i 6 anys respectivament. 


El Quim era una mica tímid, bastant poruc i molt intel·ligent. En canvi, la Valentina era molt valenta i sempre portava el seu osset de peluix perquè li donava sort.


Un dia qualsevol, van anar a visitar a l'àvia que vivia a l’altra punta de la ciutat. Ella sempre els feia galetes. Aquells dies es parlava molt d’un virus molt dolent, i just quan estaven amb l'àvia van dir per televisió que acabava de començar el confinament. 


Així doncs, es van trobar sols a casa de l'àvia. Tots tres es van adonar que aquell virus era molt dolent. Llavors, el Quim va tenir una gran idea per matar el Covid-19,  més conegut com el Coronavirus.


L’àvia ,que feia unes galetes molt bones, va començar a fer-ne unes que portaven uns ingredients molt, molt especials. Portaven cançons, balls, molt d’amor i moltes coses boniques. Per posar tots aquells ingredients, tots tres van cantar i ballar cançons del seu poble i van dir coses molt boniques. Després ho van ficar al forn 20 minuts i per últim van afegir trossets de xocolata.


Aleshores van convidar a berenar al terrible Coronavirus. No s'hi  va poder resistir, per l’oloreta tan bona que feien les galetes. La Valentina, que com diu el seu nom, era molt valenta, li va donar una galeta perquè la tastés. Després de menjar-se-la, el Covid es va començar a desfer davant l’atenta mirada de l’àvia, del Quim i de la Valentina. Tots tres es van fer una gran abraçada i tota la gent de la ciutat els va oferir un gran aplaudiment.


Una setmana més tard, els nens van tornar a l’escola i van poder abraçar els seus amics. 


Així, tots contents, s'acaba aquesta història……


VET AQUÍ UN GAT VET AQUÍ UN GOS AQUEST CONTE JA S’HA FOS!!!!!!!


 


 

Categoria de 8 a 12 anys. Escola Pia Sant Antoni

T'ha agradat? Pots compartir-lo!