En Joan i l’autobús a Barcelona

Sergio

Hi havia una vegada, ja fa més de 100 anys, que va arribar per primer cop  l'autobús a la ciutat de Barcelona, i els barcelonins es van quedar bocabadats amb aquell nou transport públic.


Molts barcelonins van pujar a aquell nou transport públic i els va agradar tant que la seva fama es va escampar per tot el món. 


En Joan era un nen de 7 anys, que vivia al barri de Sant Andreu, amb el seu germà Marc. 


Els seus pares els  van explicar que havia arribat a Barcelona un nou transport públic que es deia Autobús, que tenia quatre rodes i un motor perquè es pogués moure. 


Un dia, la família d'en Joan va decidir anar al centre de Barcelona en autobús. 


En Joan i en Marc es van quedar impressionats amb aquell nou transport públic, perquè era molt gran i podia transportar  moltes persones a la vegada, a més de poder gaudir del paisatge tan bonic de la ciutat.


Avui, els nets d’en Joan han pogut veure com des d’aleshores l’autobús ha anat evolucionant i cada vegada és millor i més respectuós amb el medi ambient. 


Als nets d'en Joan, que es diuen Maria i Lucas, els  agrada veure com hi ha autobusos petits, mitjans i grans o dobles, que transporten els barcelonins amunt i avall de la ciutat, connectant els diferents barris.


A la Maria i al Lucas els agrada molt viatjar en autobús. 

Categoria de 8 a 12 anys. Sagrada Familia Sant Andreu

T'ha agradat? Pots compartir-lo!