La Julieta a qui no li agradava el Romeu

Julia

Hi havia una vegada una nena que es deia Julieta i tothom la comparava amb la Julieta del conte. També li preguntaven qui era el seu Romeu i on era el seu jardí. Un dia Julieta, farta de tantes preguntas relacionades amb la història de Romeu i Julieta li suplica als seus pares que la treguin d'aquest col·le.


-Tinc una idea, com que aprop d'aquí no hi ha més col·les ens en podríem anar al Tibidabo, que allà segur que hi ha una escola propera- pensava la Julieta, tota somiadora.


Però desafortunadament els seus pares no van voler que es canviés de cole


-Julieta, no et podem canviar de col·legi-diu el pare tot confós- el teu col·le és genial, aprens més que altres col·les.


-Ja, però es riuen del meu nom i no em paren de fer preguntes del conte/pel·li, com per exemple: on és el teu Romeu, o ets una lladre?-diu Julieta, frustrada perquè el seu pare no la vol canviar d'escola.


-I on voldries anar?- pregunta el pare amb impaciència.


-Què tal aprop del Tibidabo?-diu amb aires d'innocència.


-Val,  però primer parlaré amb el director perquè parin de molestar-te-diu el pare, bastant convençut


I el director va dir que parlaria amb els que la molestaven, i després  que hi va parlar no la van molestar més.  Ella no es va canviar d'escola, i al cap de 2 anys un nen que es deia Romeu va arribar a la seva classe. Ell li va demanar per sortir, ella va acceptar i es van casar , van tenir 3 filles i un fill i van viure feliços per sempre.

Categoria de 8 a 12 anys. aula

T'ha agradat? Pots compartir-lo!