UN DIA A BARCELONA

Borja

Era un dissabte al matí. Com un dia qualsevol, en Miquel, l'Adri, el Pepe i jo vam decidir que quedaríem a l'estació a les vuit en punt per anar de compres. Quan tots vam arribar a l'estació, vam agafar un tren per anar a la Maquinista.


I al cap de deu minuts més o menys vam arribar a la Maquinista, havíem anat al Decathlon per comprar una pilota de vòlei perquè algú va colar la pilota d'Adri. Mentre que Pepe i Adri anaven a comprar la pilota, Miquel i jo vam anar a la Game, ja que volíem mirar algun videojoc. Nosaltres estàvem mirant els jocs tranquil·lament quan de sobte a algú, no sé qui, a en Pepe, se li acudeix xutar la pilota expressament perquè entrés dins de la Game. Nosaltres vam agafar la pilota i enutjats la vam bolcar a donar. Després d'estar unes hores aproximadament vam decidir anar a Barcelona, vam  sortir de la Game amb un manga que es comprà en Miquel i la pilota de l'Adri. Vam anar directament a agafar un metro, i després d'unes 6 parades vam arribar a Barcelona. Vam dir que directament aniríem a una botiga de llibres (de manga,  per ser exactes) que es deia Norma Comic, però abans vam decidir anar a una botiga que estava a mig carrer, però més a prop. Vam estar com ara una hora mirant disfresses, peluixos etc


Adri i Pepe ens van dir que anaven a Norma abans que nosaltres, i que ens esperarien allà quan nosaltres sortíssim de la botiga on érem per anar a Norma. Miquel es volia comprar un collaret, així que ens esperen, quan arribem a Norma mirem tota la botiga i no els trobem. Ja sabíem que se n'havien anat sense nosaltres, és el que pensem des del principi, però no ens preocupem per res, ens quedem mirant un llibre i més coses, com motxilles i camises d'anime.


Després, alhora o així, sortim de la botiga. Jo em compro dos manga  i en Miquel crec que se'n compra un.  Vam  decidir trucar a en Pepe per veure on eren i quedar amb ells, perquè ja era l'hora de dinar. Quan ens van agafar la trucada, enfadats els vam dir que no se n'havien d'haver anat sense avisar que estava malament. Després d'això ens van dir que estaven a la plaça Catalunya. Vam quedar en un Mcdonald’s que  al costat tenia un Taco bell. Aproximadament vam arribar en vint minuts i ens vam tornar a trobar, allà els quatre decidim on volíem menjar. El Miquel i jo volíem anar al Taco bell, mentre  que l'Adri volia anar al Mcdonald's i el Pepe volia anar al Macdonald's, perquè l'Adri tenia una oferta d'un Big Mac a un euro. Després de dinar, el Miquel i jo vam decidir anar a veure si el Pepe i l'Adri havien acabat de menjar, però no els vam trobar, així que vam decidir trucar-los. Es veu que ells se n'havien tornar a anar sense nosaltres, i sabien perfectament que els tornaríem a renyar per haver fet el mateix abans, però ens vam adonar que el karma existia, ja que el tren que van agafar era l'incorrecte i per poc van acabar a Tarragona. El Miquel i jo acabem arribant més aviat que ells, així podem quedar amb uns amics. Més o menys als trenta minuts van arribar a Montcada i van arribar gairebé una hora tard on havíem quedat amb els nostres amics.


 


 

Categoria de 13 a 17 anys. Institut escola El Viver

T'ha agradat? Pots compartir-lo!