Pròxima estació

Pochahoontass

De vegades hi penso, en això, en tu i en mi.


No vull escriure't un text ple de coses maques, perquè a cap d'elles li han ensenyat a transmetre el que sento dins. Mentre baixo del metro i faig transbord, li dono voltes.


(tren direcció: gorg) Un cop vaig llegir "hacer el amor es sólo una forma de follar. pero contigo son todas" i crec que defineix bastant bé el que ens passa.


Podria parlar de la manera en què em fas riure, en silenci, com si juguéssim a no saber què dir-nos. Sé que quan em mires em poso nerviosa, però és per la teva manera tan despreocupada que tens de somriure i preguntar-me per què et miro així. (pròxima estació: Onze de Setembre) Podria intentar descriure el que fas en mi i com ho fas, però ni jo ho entenc. No cal parlar d'amor per admetre que potser m'agrades i que amb una mica de sort a tu et passa alguna cosa semblant. (pròxima estació: Bon Pastor, enllaç amb línia 10 Nord) Potser en un temps trobi les paraules i, si no em fa molta vergonyeta, te les diré; però mentrestant l'únic que puc explicar-te és que sento una mica de pessigolles a la panxa i se'm posen les galtes vermell pebrot quan em mires i somrius. (pròxima estació: Llefià) Amb tu he començat a creure en tot allò que succeeix quan creus que no està succeint res, i crec que és bastant bonic. Tots  dos sabem el que callem peròho  diem amb els ulls. De fet, de totes les formes diferents de despistar-se que he vist últimament, pillar-te mirant-me s'ha tornat una de les meves preferides. (pròxima estació: La Salut) Tant de bo tenir tot el temps del món per intentar trobar les que més s'apropessin, però el metro ha arribat a la parada i haig de deixar-ho ja... ens haurem de conformar amb el que tenim fins ara i esperar a dilluns vinent.

T'ha agradat? Pots compartir-lo!