Coronavirus

EMMA

Un dia assolellat a la ciutat de Barcelona va arribar un criminal, però no era un criminal qualsevol... era un virus!!! A aquest virus li deien CORONA VIRUS perquè tenia una corona malèfica. Deien que aquella corona era molt poderosa i el que feia era que s’apoderava dels cossos de les persones i les obligava a fer altres virus com ell.


L’única manera d’aturar aquell terrible virus era quedar-se a casa sense sortir al carrer i utilitzant mascareta i guants, perquè el virus no es pogués reproduir.


Així doncs, la gent va començar a quedar-se a casa per combatre el virus.


El virus, com que veia que ningú ja no sortia al carrer en aquella ciutat i es sentia molt sol, va agafar el metro i va anar a altres ciutats on no el coneixien. Allà, va començar un altre cop a reproduir-se. La gent va tancar el metro, el bus i el tramvia perquè tenia molta por.


A Barcelona hi havia una nena molt valenta i intel·ligent que va descobrir que


si es mullava la corona del virus amb alcohol, explotaria. La nena, que es deia


Laila, va pensar que quan el virus s’adormiria li podria mullar la corona amb alcohol. La Laila va decidir anar a buscar el virus.


El dia just quan complien tres mesos de quarantena, la Laila va trobar el virus i mentre  dormia li va mullar la corona i...BUM!!! El virus va explotar i es va convertir en moltíssimes vacunes que la gent es va injectar, així mai més el virus s’apoderaria dels seus cossos. La gent va poder sortir de nou al carrer i la Laila, per la seva intel·ligència, es va convertir en la superheroïna de la ciutat.

Categoría de 8 a 12 años. ESCOLA SANT MARTÍ (Poblenou, BCN)

Te ha gustado? Puedes compartirlo!