Super Lluís

Carmen

Hi havia una vegada un nen que es deia Lluís. El Lluís sempre volia salvar el món, però mai ho aconseguia. Ell no salvava el món mai, però sí que salvava pilotes d'anar a la porteria, era molt bon porter. Ell tenia tres armes secretes per salvar el món, eren els seus germans, que es deien Xavi, Mireia i Anna, bé ,millor dit, súper Anna.


Un dia els 4 germans jugaven al jardí quan va començar a ploure i van decidir anar a dintre a mirar les notícies.


Quan el Lluís es va adonar que havia entrat un nou virus al món, va anar corrents a avisar la mare que era la seva oportunitat per salvar el món. Al Xavi li encantava ser inventor, a la Mireia li encantava dissenyar i l'Anna era molt bona distracció per a la gent, per això entre els 4 eren un grup molt bo. Des del moment que va sentir la notícia del virus, el Lluís i els seus germans es van posar a treballar més dur que mai. Primer la Mireia li va posar un nom al nou virus, el va anomenar Coronavirus perquè era el rei dels virus. El Xavi va començar a fer respiradors per tot el món, perquè el virus provocava que  no respiressis correctament. El Lluís aprenia dels seus pares, que eren doctors, el sistema respiratori (mentre l'Anna dormia). Però el Xavi tenia un problema, ell no sabia fer tants respiradors, per això van crear una organització perquè més gent ajudés a crear més respiradors per a tothom. Cada dia més gent ajudava i millor els  anava. També van cridar tots els seus cosins que ajudessin. El Lluís ja va aprendre tot el que calia per combatre al virus, i la cosa més important era l'esperança.


Al dia següent van anar als hospitals, tots coberts amb protecció. I anaven pacient per pacient, a curar-los, i des d'aquell dia és l'organització de voluntaris més gran del món.

Categoría de 8 a 12 años. Col.legi Montserrat

Te ha gustado? Puedes compartirlo!