La lluita contra el virus

Àlex

Hi havia una vegada una família que vivia en un poble molt petit.


La familia estava composta pel pare, la mare, el germà gran i el germà petit.


Un dia estaven tranquil·lament mirant una pel·lícula, i van sentir un soroll molt estrany a la terrassa.


Quan van anar a veure el que passava a la terrassa, van veure una cosa espantosa. 


El que van veure era un virus gegant que volia entrar a casa seva. El virus va donar la volta i els va veure, el virus es va dividir en tres i ara eren més, els tres es van tornar a dividir i eren virus petits, eren més però eren més petits, 


 Tota la família va entrar a casa i estaven molt espantats, no sabien què fer fins que al pare se li va acudir una idea.  El pare li va preguntar als seus fills on eren les pistoles d'aigua, i els seus fills li van dir que al traster.


Tota la família va baixar al traster, vigilant que no hi hagués virus. Quan estaven a punt d'arribar al traster, van veure un d’aquells virus petits. Van veure una paperera i van agafar un paper que hi havia a dins, i el van llençar. El virus va anar corrents a veure el que passava, i la família va anar al traster, però hi havia  un problema, el pare no havia agafat la clau del traster i  havia de tornar a pujar a casa per agafar la clau, però la mare es va recordar que havia deixat una finestra oberta i li va dir al pare, pero igualment hi va anar. Quan va obrir la porta de la casa no va veure cap virus fins que va passar per la cambra  dels germans, alla estava ple de virus petits.


Quan els virus petits el van veure van anar a per ell, però el pare va tancar la porta just abans  que el poguessin atrapar,


La clau era al dormitori dels pares. El pare va anar a la seva habitació,  va agafar la clau per al traster i va anar-hi a obrir la porta, van agafar les pistoles d'aigua i van tornar a casa.


El pare havia ficat aigua i sabó a las pistoles d'aigua, però van sentir un soroll, els virus petits havien obert la porta i els virus anaven a buscar la família, però tota la família va començar a disparar els virus fins que no en va quedar cap,  i així és com la família va guanyar el virus.


 

Categoría de 8 a 12 años. Jacint Verdaguer

Te ha gustado? Puedes compartirlo!