Virus Trivial

Kevin

Tots es van aixecar, després de despertar-se. Van anar a encendre la llum, però no funcionava, així que van decidir anar a l'entrada de la casa per accedir als fusibles i intentar restablir la llum. Però, de camí, van veure que hi havia una estranya llum vermella que provenia del menjador. En apropar-s’hi, van veure que a sobre de la taula hi havia quatre espelmes que il·luminaven una estranya caixa amb el nom de "Virus Trivial". Es van acostar a comprovar què era aquella estranya caixa, quan de cop i volta es va tancar la porta del menjador; tots van intentar obrir-la, però no podien, estava completament tancada i només quedava una cosa per fer.


Es van asseure tots al voltant de la taula, van investigar l'estranya caixa i es van adonar que era un joc de taula, així que es van disposar a jugar a aquell misteriós joc (ja que no podien fer una altra cosa). Van obrir la caixa i van veure que s'assemblava al típic Trivial que venen a les botigues (tauler, cartes amb preguntes, rellotge digital, fitxes, un dau). Van començar a muntar el joc, primer van posar el tauler, després van deixar les fitxes, van preparar les cartes a un costat, el dau, i quan van anar a agafar el rellotge digital, es van adonar que aquest tenia un temps fixat, 2 hores , i a més  només tenia un botó. El van posar a la banda del tauler i van prémer el botó a veure què passava. Ràpidament es van adonar que era un compte enrere, van pensar que seria el temps que tenien per acabar el joc, així que van començar de seguida. 


En veure el tauler, es van adonar que era semblant al Trivial normal, però aquest era tot negre i les caselles eren vermelles. El joc consistia a tirar el dau, desplaçar la teva fitxa segons el número que t'hagués tocat i respondre la pregunta de la carta. Guanyava qui aconseguís donar tota la volta al tauler i arribés al centre, i s'acabava el joc quan tots guanyaven. Però hi havia alguna cosa estranya, ja que quan van començar a jugar cada vegada que algú encertava la pregunta, una foto apareixia darrere d'un d'ells, a terra. En aquesta imatge es podia veure  una esfera negra amb punxes, que semblaven molt afilades, al seu voltant, i el que era encara més rar és que aquesta esfera estava al principi de l'escala del seu edifici i quan guanyaven baixava un esglaó, però si perdien en pujava dos. En veure això es van quedar molt perplexos, però els seus instints de supervivència els va fer seguir jugant fins a guanyar.


Quan quedava la meitat del temps, es van adonar d'alguna cosa més, i era que les preguntes eren sobre el mateix tema: Biologia, concretament coses sobre virus. De moment anaven bé, a tots els quedava més o menys un quart del tauler, així que ells pensaven que gunayarien. Fins que, de sobte, tots van començar a perdre just quan els quedava una casella per poder arribar al centre, perquè de cop i volta les preguntes es van tornar extremadament difícils. Només quedava un quart d'hora i dues persones per acabar, i l'estrany monstre estava a 6 escales d'arribar a la seva porta i que passés alguna cosa. Afortunadament, quan quedaven 5 minuts  tots havien acabat. El monstre, el joc i tot el relacionat amb ell van desaparèixer, i tot va tornar a la normalitat.


 


 

Categoría de 13 i 17 años. El Pilar (Premià de Mar)

Te ha gustado? Puedes compartirlo!