Coronavirus a casa

Érika

Aquesta història comença quan la nostra protagonista, la Luci, es va llevar un dia del llit, amb una mica de pressa, amb una mica de son, però amb molta gana. Va anar a la cuina a esmorzar llet amb les seves galetes preferides -unes galetes que la mare li tenia prohibides- i es va amagar darrera del sofà, amb la idea d'escoltar les notícies de la tele. Quan s'estava menjant la quarta galeta, va sentir que deien alguna cosa sobre un nou virus que estava matant  moltes persones. Explicaven que el virus era un monstre molt gran, verd, amb mascareta. Semblava una corona, per això el seu nom: Coronavirus. Luci es va espantar molt i no va sortir de casa en molts dies, i si es veia obligada a sortir ho feia amb mascareta i després es rentava les mans una i altra vegada, per evitar el seu contagi i el se la seva família, que no era de risc, però ningú estava segur.


Van passar alguns dies i la Luci i els seus pares es van organitzar: tasques de la casa, deures, jocs, disseny de mascaretes per ajudar. Però un dia a la nit els pares de Luci es van oblidar de tancar la porta. Luci es va despertar espantada, a mitjanit, per culpa d'uns sorolls molt forts. Va anar a l'habitació dels seus pares, que estaven dormint, i va pensar que no era una bona idea despertar-los. Va baixar les escales, va mirar pel pany de la porta i, què va veure? El Coronavirus a punt d'entrar a casa seva. No s'ho podia creure i s'havia d'enfrontar ella sola. Va agafar unes tisores i va preparar-se per atacar. El Coronavirus va entrar i va dir:


Coronavirus: Que bé que no hi hagi ningú, atacaré aquesta casa.


La Luci, espantada, va sortir del seu amagatall i li va fer front al Coronavirus, dient -li:


Luci: Sí que hi ha algú i soc jo, i et mataré, coronavirus, moltes persones estan morint per la teva culpa.


El Coronavirus, rient, va dir: Tu ets una nena petita, què creus que faràs?


La Luci enfadada va dir: Això! 


Va agafar de la taula un desinfectant que va veure, es va posar la seva mascareta i li va llençar desinfectant al Coronavirus. Ell  es queixava i la Luci ho va aprofitar per punxar-lo amb la tisora, i el Coronavirus va morir.


Luci: Sí! He matat el Coronavirus, ara ja no matarà  cap persona més.


I així va ser, la Luci es va convertir en una heroïna i ja no va haver-hi més Coronavirus. Tots estaven contents, però continuen rentant-se les mans i anant amb mascareta per por que el Coronavirus torni.


 


 

Categoría de 8 a 12 años. Agustines Terrassa

Te ha gustado? Puedes compartirlo!