2021 Volver al llistado

ESTIMADA LEA

Ona

Estimada Lea,


Ha funcionat el nostre pla, cap a les 9h seria perfecte, digues-li a en Leo que ho prepari tot, que serà aquesta nit.


Tot bé Kala, tot està preparat i no hi ha cap inconvenient, dintre de poc en Leo et donarà el senyal. Serà èpic!


Van tocar les 9 de la nit. Fiuuu es va sentir.


-Funciona!-van cridar la Lea i en Leo al mateix temps. 


Van mirar al cel, i en Leo va encendre un llum.


-Creus que ho veurà?-va preguntar-li la Lea.


-Segur!-va afirmar ell.


 


La Kala ho havia vist, i es dirigia ràpidament a casa, no hi havia ningú pel carrer i tot estava molt tranquil. Ella sabia que d’aquí a un moment tot hauria canviat.


La Kala, per si ho voleu saber, vivia a una ciutat que és diu: Barcelona, però no la Barcelona que tots coneixem, sino, una Barcelona en un altre planeta: Mart. Sí, vivia a Mart, també us preguntareu si era igual que nosaltres, o sigui amb dos ulls, un nas, dos orelles... Igual igual no es podria dir. Tenia un nas i dues orelles, però només un ull. El cabell el tenia rinxolat, i era negre com el carbó.


Ara que ja he explicat una mica sobre ella, continuem on ho havia deixat.


 


Es va sentir un soroll fluix però a la vegada pesat. Famílies que vivien allà van sortir a veure el que passava. No s’ho podien creure!! Tots es preguntaven que era allò.


Com que tots estaven espantats i no sabien què fer, van trucar a la fundació especialitzada en coses rares perquè hi anés. Hi van anar corrents, i es van quedar al·lucinant, sabien el que era, però no com havia arribat allà.


Van decidir trucar a TMB, que aleshores, el nom significava: agència de Tecnologia Molt avançada en el Bàndol equivocat, o sigui la policia de Mart que buscava coses d’altres planetes.


Van acompanyar  les famílies a les seves cases, però ningú volia anar-se'n.


Jo, com que tenia el meu pare i la meva mare que treballaven a TMB vaig poder assabentar-me'n de tot.


Era un autobús! Un autobús de veritat.


 


Gràcies a aquella nit, en Leo, la Kala i la Lea van poder fer avenços molt importants a la nostra cultura i espècie, i vam aprendre a amagar-nos dels humans perquè mai ens trobessin.


Avui dia 6 de Juny estem celebrant aquella nit tan important, ja han passat cent anys... Des d’aleshores, la fundació TMB ja no té el mateix significat, ara significa: "Transports Metropolitans de Barcelona."

Categoría de 8 a 12 años. Escola Milagros Consarnau