En Miquel

ANGEL

Hi havia una vegada un noi molt, però molt petit que es deia Miquel. Seria  la primera vegada que ell entrava en un autobús i estava molt il·lusionat.Quan estava esperant  l’autobús tenia molta intriga de com seria per dins,luxós,sense cadires,amb cançons,segur o no segur.


Quan quedaven menys de deu minuts va veure una àvia amb bosses molt grans, així que va ajudar-la amb unes quantes bosses perquè la veia molt malament. Quan va arribar a casa seva  va veure el rellotge i faltaven dos minuts, va anar corrents però l' autobús ja se n'anava, havia de tornar a estar mitja hora esperant-lo.


Quan quedaven 5 minuts hi havia molta gent i no podia veure l'autobús, quan passava a ell no li va donar temps de pujar i havia d'esperar un altra mitja hora. Quan quedaven tres minuts va veure  una persona cega i la va ajudar a anar a casa seva. En Miquel era un noi que ajudava  totes les persones però s'oblidava de les seves coses. Quan va arribar a la parada havia passat l’autobús una altra vegada i quedaven vint minuts, ja era fosc però en Miquel era molt valent i va seguir a la parada fins que va arribar l’autobús. Va poder entrar i  va pujar, va veure que era molt xulo estar en un autobús, va poder arribar a casa segur i va anar a sopar amb la seva família.


 


 

Categoría de 13 i 17 años. Institut escola El Viver

Te ha gustado? Puedes compartirlo!