//ok

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

Propera edició Concurs de Relats Curts
Online de TMB

De l'1 de març al 9 d'abril de 2018

Les persones estem fetes d’històries

Una arruga, una cicatriu, un tatuatge... La vida s'escriu a la pell i ens nodreix de material per a explicar els nostres propis relats. Posa't davant d'un mirall, mira al teu voltant o busca dins teu. Tots tenim quelcom a explicar.

Amb la col·laboració de

Relat Lliure

Ets usuari de TMB i vols compartir la teva història, real o fictícia, al bus o al metro? Tens fins a 3.500 caràcters.

Els Jocs de Barcelona ‘92

Enguany es compleixen 25 anys dels Jocs de Barcelona ‘92! Un escenari perfecte per compartir fins a 1.992 caràcters alguna història viscuda aquell estiu, amb Barcelona, bus i metro com a protagonistes.

Relat Aventura

Crea una història de ficció basada en la pel·lícula Piratas del Caribe La venganza de Salazar. Utilitza els personatges i trames que hi apareixen. Fins a 3.500 caràcters.

InstaRelat

T’encanta capturar històries amb imatge? Participa a Instagram amb l’etiqueta #RelatsTMB2017. Les fotos han d’expressar convivència i civisme al transport de TMB, Sant Jordi, la literatura i cultura a Barcelona, o innovació i sostenibilitat a Barcelona.
Com participar-hi >

TweetRelat

Estàs enganxat a Twitter? Participa-hi amb l’etiqueta #RelatsTMB2017 i parla’ns sobre convivència i civisme al transport de TMB, Sant Jordi, la literatura i cultura a Barcelona, o innovació i sostenibilitat a Barcelona.
Com participar-hi >

Premis jurat

El jurat seleccionarà els finalistes i els guanyadors de cada categoria, mentre que els lectors escolliran el premi del públic al relat que rebi més vots entre les categories Relat Lliure, Els Jocs de Barcelona'92 i Relat Aventura. Aquests són els premis que pots guanyar.

Relat Lliure

Veure’n els premis

Els Jocs de Barcelona '92

Veure’n els premis

Relat Aventura

Veure’n els premis

Premi del públic

Premi pels finalistes

Premi a la participació

  • Relats participants

    Aquí trobaràs els relats que participen a les categories de Relat Lliure, Els Jocs de Barcelona’92 i Relat Aventura. Llegeix-los i vota els teus preferits perquè el relat amb més “M’agrada” serà el guanyador del premi del públic.

    Ordenar per