Viu en directe la gala virtual de l’entrega de premis

Comença el compte enrere per conèixer els guanyadors i guanyadores del 14è Concurs de Relats Curts de TMB. Fa temps que sabem quins són els relats finalistes d’aquesta edició inèdita i ara, ha arribat el moment que tots esperàvem: l’entrega de premis. Les circumstàncies actuals fan que aquest acte també sigui diferent i extraordinari: se celebrarà una gala virtual en directe el pròxim 3 de novembre a les 19 h.

No te la pots perdre! Connecta’t al web de Relats Curts i descobreix en directe els guanyadors de les 5 categories: RelatLliure, ÀudioRelat, InstaRelat, TuitRelat i ConteInfantil.

L'emissió començarà en...

14è Concurs de
Relats Curts de TMB


Del 6 de març al 30 de juliol de 2020


Ha finalitzat la deliberació del jurat del 14è Concurs de Relats Curts de TMB i ja tenim els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició excepcional. Si vols conèixer quines històries són les guanyadores d’enguany connecta’t a la gala virtual d’entrega de premis que tindrà lloc el pròxim 3 de novembre a les 19h.

Pots seguir gaudint de les millors històries, inspirades a casa i reflexions personals, que han sigut seleccionades pel jurat i s’han convertit en finalistes d’aquesta edició de Relats Curts. Fes les teves càbales i imagina quins seran els relats curts guanyadors de totes les categories: RelatLliure, ÀudioRelat, InstaRelat, TuitRelat, ConteInfantil.

Un clàssic entre els premis literaris

El Concurs de Relats Curts de TMB és un certamen de creació literària que s’ha convertit en tot un clàssic entre els premis literaris de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Enguany aquest concurs ha estat diferent de les edicions anteriors a causa de la inesperada circumstància que hem viscut. A banda de pensar, imaginar i promoure la creativitat, el concurs pretén promoure l’hàbit de l’escriptura i la lectura, a més de ser una proposta interessant per omplir les llargues hores viscudes a casa. Deixa’t sorprendre per les històries més fascinants inspirades des del lloc més personal de cada llar!

Relats inspirats des de casa

Sota el lema “Inspira’t des de casa” els usuaris han participat amb els seus relats reals o ficticis sense posar límits a la imaginació durant aquesta insòlita situació que ens ha tocat viure.

#RelatsTMB2020