14è Concurs de
Relats Curts de TMB


Del 9 de març al 30 de juliol de 2020


Ha finalitzat la fase de votacions del 14è Concurs de Relats Curts de TMB i ja tenim els finalistes. A partir d’ara, els usuaris poden gaudir de les millors històries, seleccionades pel jurat, inspirades a casa i reflexions personals, que han participat en aquesta edició excepcional de Relats Curts.

Us presentem els relats curts finalistes de totes les categories: RelatLliure, ÀudioRelat, InstaRelat, TuitRelat, ConteInfantil.

Els guanyadors de cada categoria s’anunciaran a la gala d’entrega de premis que tindrà lloc al mes de setembre.

Un clàssic entre els premis literaris

El Concurs de Relats Curts de TMB és un certamen de creació literària que s’ha convertit en tot un clàssic entre els premis literaris de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Enguany aquest concurs ha estat diferent de les edicions anteriors a causa de la inesperada circumstància que hem viscut. A banda de pensar, imaginar i promoure la creativitat, el concurs pretén promoure l’hàbit de l’escriptura i la lectura, a més de ser una proposta interessant per omplir les llargues hores viscudes a casa. Deixa’t sorprendre per les històries més fascinants inspirades des del lloc més personal de cada llar!

Relats inspirats des de casa

Sota el lema “Inspira’t des de casa” els usuaris han participat amb els seus relats reals o ficticis sense posar límits a la imaginació durant aquesta insòlita situació que ens ha tocat viure.

#RelatsTMB2020