Alba somniada

SBarrachina

L'Alba estava llegint el seu llibre preferit d'aventures mentre viatjava en el metro. De sobte, la seva imaginació va prendre vida i va recrear els personatges del llibre al seu voltant. El vell mag Gwyn i el valent cavaller Ronan es van asseure a la seva dreta, mentre que la princesa Maeve captiva es va asseure al costat de l'Alba.


Ella es va sentir lleugera com una ploma en veure com els personatges eren tan reals com qualsevol passatger del metro. L'Alba va començar a seguir la història del llibre en temps real, emocionant-se amb cada batalla i situació perillosa. El metro es va convertir en el decorat perfecte per a la seva aventura.


El vagó del metro va sortir a la superfície en diferents zones de Barcelona, com ara la plaça Catalunya, el Passeig de Gràcia amb les seves emblemàtiques cases modernistes, el parc de la Ciutadella, la platja de la Barceloneta i finalment va arribar al cim del Tibidabo, des d'on l'Alba i els seus companys podien gaudir d'una vista panoràmica espectacular de la ciutat.


Els colors i les llums dels diferents paisatges que veien  des del metro van anar canviant i van crear una sensació màgica i emocionant en l'Alba i els personatges del llibre que l'acompanyaven. El vell mag Gwyn estava encantat de veure com la ciutat havia evolucionat des de la seva última visita fa molts anys. El valent cavaller Ronan estava molt impressionat per la grandesa i la bellesa de la ciutat, i la princesa Maeve estava fascinada per les llums i les olors de la ciutat.


De sobte, el metro va començar a vibrar i a fer soroll, i l'Alba es va adonar que havien entrat en una zona de construcció del metro. Els passatgers del metro es van espantar i els personatges del llibre van començar a preparar-se per a la batalla. Els treballs de construcció del metro van despertar un monstre adormit sota la ciutat, que va començar a atacar el metro.


El valent cavaller Ronan va agafar la seva espasa i va saltar del metro per lluitar contra el monstre. El vell mag Gwyn va usar la seva màgia per protegir el metro, i la princesa Maeve va ajudar a evacuar els passatgers. Finalment, van derrotar el monstre i el metro va continuar el seu viatge.


Després de la batalla, l'Alba i els personatges del llibre van seguir viatjant fins que van arribar a la seva destinació final. L'Alba es va acomiadar dels seus amics del llibre, agraint-los l'aventura emocionant que havien compartit junts.


Els personatges van acomiadar-se també de l'Alba, feliços de poder ajudar-la a fer el seu viatge en metro més emocionant. Llavors, l'Alba va baixar del metro i es va dirigir cap a la superfície, sentint-se agraïda per haver tingut la possibilitat de viure una aventura màgica i inoblidable.


Mentre caminava pel carrer, va recordar els colors, les llums i les emocions que havia experimentat en el metro. Estava exhausta, i els peus li pesaven massa. De sobte, va sentir que perdia l'equilibri i va caure al terra.


Quan va obrir els ulls, es va adonar que estava asseguda al metro i que havia estat dormint. Va somriure al recordar l'aventura que havia viscut en el seu somni, però també es va adonar que havia de tornar a la realitat i anar a treballar. Va sospirar i va dir per a si mateixa: "Quin somni més bo, però ara és hora de posar-me a treballar". Amb això, es va aixecar del seient i es va dirigir cap a la porta del metro, llesta per començar un nou dia.


 

Te ha gustado? Puedes compartirlo!