Una mirada al nostre futur

Vily 23

La Teresa es va decidir a fer un viatge en solitari per Europa per descobrir nous llocs i cultures. Després de diverses setmanes, va arribar a Barcelona. Mentre passejava pel barri gòtic, va notar que la temperatura era més alta del que esperava i que hi havia molta gent que suava i patia a causa de la calor.


Després de passar la tarda explorant la ciutat, va decidir agafar un bus per tornar al seu allotjament. Mentre s'asseia al bus i mirava per la finestra, va començar a reflexionar sobre el canvi climàtic i la seva impacte en la vida quotidiana de les persones.


Es va adonar que el canvi climàtic no era només una cosa abstracta que passa en algun lloc llunyà del món. Era una realitat tangible que afectava directament les persones a la seva vida quotidiana. Va començar a recordar altres moments del seu viatge on havia notat els efectes del canvi climàtic.


Recordava quan va visitar Venècia i va veure la ciutat inundada per l'aigua. Va recordar que el seu amic italià li va dir que això estava passant cada vegada amb més freqüència a causa del canvi climàtic i la pujada del nivell del mar.


També va recordar quan va visitar Suïssa i va notar que el gel dels Alps estava disminuint a un ritme alarmant. Va entendre que això no només era un problema estètic, sinó que també tenia conseqüències per a la biodiversitat i el clima.


Mentre el bus continuava la seva marxa, va mirar a través de la finestra i va veure la ciutat i la gent que s'hi movia. Va pensar que el canvi climàtic afectava tothom, des de les persones que vivien a les zones costaneres fins als habitants de les ciutats interiors. El canvi climàtic no discriminava ningú i les conseqüències eren cada vegada més greus.


La Teresa va decidir que havia de fer alguna cosa per ajudar a combatre el canvi climàtic. Va començar a investigar sobre maneres de reduir la seva petjada de carboni i va fer canvis a la seva vida quotidiana per ser més sostenible.


Mentre el bus arribava al seu destí, la Teresa va sentir una determinació renovada per fer la seva part per combatre el canvi climàtic. Va sortir del bus amb un somriure a la cara, sabent que tots podem fer una diferència si tots fem la nostra part.

Te ha gustado? Puedes compartirlo!