Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Pots acceptar-ne l’ús o rebutjar-lo. Per rebutjar-lo has de configurar adequadament el teu navegador. En cas contrari, acceptes l’ús de cookies pel fet de navegar pel nostre web.

13è Concurs
Relats Curts de TMB

Del 4 de març al 9 d’abril de 2019

13è Concurs
Relats Curts de TMB

Del 4 de març al 9 d’abril de 2019

Darrere de cada viatge hi ha una història

Una mirada que es creua en un transbord, un comiat en una parada de bus, un retrobament en una andana. TMB és font d’inspiració, i quan ens movem per la seva xarxa, també ho fa la nostra imaginació. A on et porta la teva?

  • Amb la col·laboració de

Categories de participació:

Relat Lliure

Cada viatge és una oportunitat per explicar una història. Envia’ns la teva! Escriu un relat, real o fictici, que tingui com a protagonista o escenari els transports de TMB, o que parli de bona convivència i civisme dins de les seves instal·lacions. Tens fins a 3.500 caràcters per explicar-ho.

TuitRelat

Pots explicar una història en menys de 280 caràcters? Publica un relat en un tuit inspirant-te en els transports de TMB o bé amb la llegenda de Sant Jordi. Recorda utilitzar l'etiqueta #RelatsTMB2019 i mencionar el perfil de Twitter @TMB_Barcelona dins el relat.
Com participar-hi >

InstaRelat

Quines històries t’acompanyen mentre et desplaces? Durant els teus viatges amb TMB, fes una foto al llibre o e-book que estàs llegint i penja’l a Instagram. Utilitza l'etiqueta #RelatsTMB2019 i menciona @tmb_bcn.
Com participar-hi >

Consulta les bases legals.

Premis jurat

Un jurat seleccionarà els guanyadors de cada categoria, però tu pots escollir el premi del públic al relat més llegit de la categoria Relat Lliure. Vota el teu preferit!

Premi The Reader

Premi pels finalistes

  • Relats participants

    Aquí trobaràs els relats que participen a la categoria Relat Lliure. Llegeix-los i vota els teus preferits perquè el relat amb més “M’agrada” serà el guanyador del premi del públic.

    Ordenar per