14è Concurs de
Relats Curts de TMB:
inspira’t des de casa i participa!


Del 9 de març al 30 d’abril de 2020.


El Concurs de Relats Curts de TMB és un certamen de creació literària que s’ha convertit en tot un clàssic entre els premis literaris de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Enguany aquest concurs serà diferent de les edicions anteriors a causa de la inesperada circumstància que ens toca viure.

Una proposta que convida als ciutadans a ocupar el temps lliure i a ser creatius per participar en aquesta edició de Relats Curts que, de ben segur, serà excepcional. Inspira’t des de casa i explica les històries reals o fictícies en clau positiva que et suggereix la nova i estranya situació que s’ha produït. Si vols saber al detall sobre què pots relatar, consulta les bases legals del concurs de relats de TMB.

A banda de pensar, imaginar i desplegar tot el teu talent i promoure l’hàbit de l’escriptura i la lectura, el concurs també pretén distreure’t en aquestes llargues hores viscudes a casa. Deixa’t que la inspiració t’enxampi en el lloc més personal de la teva llar i explica’ns la teva història, crea el teu relat i participa!.

Aquesta 14a edició es divideix en dues fases: la fase de participació i la fase de votació.

Fase de participació

La primera consta de quatre categories: RelatLliure, ÀudioRelat, InstaRelat i TuitRelat.

La novetat d’enguany és la categoria d’Audiorelat. Sabem que tens més temps lliure i t’has posat al dia amb les noves tecnologies i per això hem creat aquesta categoria. Volem escoltar els teus relats!

Hi ha un altre canvi provocat pel fet d’haver-nos de quedar a casa, la categoria d’InstaRelat modifica la seva temàtica, ara pots inspirar-te des de casa i no t’oblidis que hi ha d’aparèixer algun element vermell. Demostra que ets del JoTMBé!!

Els usuaris hi poden participar entre el 9 de març i el 30 d’abril enviant tants relats com vulguin a qualsevol de les quatre categories i optar a guanyar un viatge a Frankfurt, un iPad, un assistent de veu, un curs d’escriptura i molts premis més. A més, les obres finalistes seran publicades en un llibre, editat per Llibre Solidari.

Fase de votació

De l'1 de maig fins el 15 de maig, tindrà lloc la segona fase del concurs, on els participants podran votar els seus relats preferits. I entre tots els votants, se sortejaran diversos premis.

#RelatsCurts2020