Preguntes freqüents

Si tens dubtes a l'hora de participar, consulta aquí les preguntes freqüents.

 • El jurat del concurs estarà format pels membres següents:

  - Membre de Plataforma Editorial.
  - Jordi Muñoz i Burzon, director de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.
  - Santiago Torres, director de Comunicació de TMB.
  - Oriol Pàmies, responsable del gabinet de Premsa de TMB.
  - Membre de l’equip de Bus Turístic i Telefèric.

  Per causes alienes a TMB, els membres del jurat poder ser modificats abans de la selecció dels finalistes.
 • A partir del dia 30 de juny, el jurat farà pública la llista de finalistes a través del lloc web relatscurts.tmb.cat. D’entre els finalistes es triaran els guanyadors, els quals es donaran a conèixer el mateix dia de la celebració de l’acte de lliurament de premis i posteriorment es publicaran al lloc web relatscurts.tmb.cat.
 • Es lliuraran en l’acte de lliurament de premis. L’hora i el lloc de celebració d’aquest acte es publicaran a l’apartat “Guanyadors” del lloc web relatscurts.tmb.cat i també es comunicaran als finalistes per mitjà de correu electrònic o telèfon de contacte.
 • Els premis seran lliurats exclusivament a la ciutat de Barcelona en l’acte que s’organitzi amb aquesta finalitat, al qual és imprescindible l’assistència dels finalistes, sense que puguin delegar la seva assistència en cap altra persona.
 • Els premis no són bescanviables per diners ni per altres articles.
 • Sí. Els participants, de la modalitat Conte Infantil, que resultin guanyadors o finalistes i hagin de rebre un premi, la persona major d’edat, tutor del menor, registrada al JoTMBé o no, hauran de presentar un document acreditatiu del menor, que pugui validar que és l’autor del relat.
Si no trobes resposta als teus dubtes en cap de les preguntes freqüents, escriu-nos la teva consulta a través del formulari de contacte i en breu et respondrem.