Els superherois no es rendeixen

Aina

Hi havia una vegada una mare, dues filles i un fill. No eren una família normal sinó que eren els superherois més famosos. La Multibraços Woman, la mare, era molt divertida i ajudava a tothom a qui podia. L’Electrocuto Girl, la filla gran, era molt intel·ligent i li agradava molt fer màquines i invents. El Superinvisible, el fill mitjà, també era molt llest, li encantava llegir i sempre volia aprendre. La Nora, la filla petita, no tenia nom de superheroïna perquè te’l donaven als 6 anys i només en tenia dos, era molt intel·ligent i simpàtica i sabia vestir-se sola i parlar.  Eren molt generosos i amables.


Com que hi havia el coronavirus estaven confinats, però no els  feia gens de por. La mare ajudava els veïns més grans, que eren població de risc, i els  feia les compres. L’Electrocuto Girl era molt positiva i animava els seus germans. El Superinvisible llegia molt i li explicava contes a la Nora, que estava aprenent a escriure i llegir. La Nora havia dibuixat un cartell on hi havia un arc de Sant Martí i hi havia escrit amb lletres molt boniques: #ENSENSORTIREM.


Els tres estaven molt units, ajudaven a casa i animaven els veïns, deixant-los regals i missatges d’ànims a les bústies. A la Multibraços, a més, li quedava temps per als seus fills. Els animava molt i jugava amb ells. Feia el sopar, banyava  la Nora i li passava peces per fer els invents a l’Electrocuto Girl. Una vegada li va donar el xampú, el condicionador, la pinta i la tovallola, tot alhora, mentre l’Electrocuto ja es començava a assecar els cabells amb els seus poders. Hi havia llamps i trons a la banyera!!!


Aquesta família sabia que si no es rendien aconseguirien guanyar el virus, i per això no ho van fer.


L’Electrocuto Girl va trobar la cura del coronavirus amb ajuda d’una màquina que havia creat amb el SuperInvisible, que va explicar-li descobriments i curiositats que havia trobat en llibres, i la Nora li va fer un dibuix de com quedaria. Es tractava d’una serp i una clau. Amb els seus superpoders van crear una serp màgica que corria per tot arreu i s’emportava el coronavirus per allà on passava. Era com una serpentina d’or, molt ràpida i fugaç, i xuclava el covid-19. També van inventar una clau màgica que obria la ment a històries i pensaments positius. La donaven a aquells que estaven tristos o enfadats pel coronavirus i de seguida es posaven més contents.


Quan van poder sortir els nens al carrer, el John va proposar als veïns fer un intercanvi de llibres, l’Electrocuto Girl va arreglar l’ascensor i la Nora va il·lustrar un llibre que van fer tots quatre junts, i el van regalar als veïns, familiars, amics i coneguts. Aquesta família va sortir al diari, a la tele i a revistes on se’ls va agrair ser tan generosos i animar tant a la gent.


Ara són tots feliços i no són famosos per ser superherois, sinó pels bons actes que han fet i que fan quan no porten el vestit de superheroïnes; el SuperInvisible s’ha fet l’escriptor més famós del continent, l’Electrocuto Girl és la científica i la inventora més famosa del món i la Nora va a l’escola, és una il·lustradora molt famosa, fa els dibuixos dels contes del John i i ja té nom de superheroïna, és Superforçuda Girl i fins i tot va parar un tren. La Multibraços s’ha fet perruquera, que era un dels seus somnis, i la seva perruqueria és la més famosa de la ciutat. No s’ho acaben de creure, però sí, són famosos i molt generosos. No us cregueu que aquesta història s’ha acabat, en realitat només n’és el principi...


  

Categoria de 8 a 12 anys. IPSI

T'ha agradat? Pots compartir-lo!