El monstre convertit en virus

Claudia

En un petit poble de Toledo vivía un nen que es deia Marco. Era molt creatiu i també divertit, vivia amb el seu germà gran  perquè els seus pares s'havien mort en un accident d'avió. Els dos eren feliços, però quan va arribar la pandèmia del virus tot va canviar. Al principi Marco es va posar molt content perquè no tenia escola i es quedava a casa amb el seu germà; el que no sabia era el problema que tenia Felip perquè es quedava sense treball, i no li ho volia dir…va entrar en una depressió.


-Felip, vens a jugar amb mi als escacs? -va dir en Marco.


-No, em fa mal el cap, germanet -respongué en Felip.


Anaven passant els dies i en Marco es va començar a cansar d'estar a casa i que el seu germà no li fes cas. Va donar-li un llibre i va dir el següent: "Jo, Marc, juro protegir-te i divertir-te tots els dies de la meva vida, i un virus, per feroç que sigui, no m'impedirà que jo sigui feliç, i lluitaré amb tu fins acabar amb el virus."


El seu germà es va adonar que havia de canviar d’actitud i ser més positiu, i van decidir afrontar la situació tot dos plegats. En Felip va treure la seva cara més creativa i es va posar a escriure un Blog amb coses per fer durant el confinament, i solucions per acabar amb el virus. Va guanyar uns quants seguidors i estava molt content. Mentrestant, Marco va fer de detectiu per la casa, trobant pistes i coses misterioses. Va obrir una fusta del terra i va trobar un document antic, tractava de les fórmules que van utilitzar a la II Guerra Mundial. La casa era del seu avi, que durant la guerra va treballar de científic militar. El van mirar tots dos plegats i van adonar-se que hi havia una fórmula per fer un sabó que tenia una anotació que deia: “Perfecta per matar tots els virus”. La van llegir i de moment van dir a la vegada: “La podem provar”. Dit i fet, van començar a reunir els ingredients per fer el sabó: sosa càustica, mantega de cacau, oli d’alvocat, oli essencial de bergamota. A Marco se li va il.luminar la bombeta i li va comentar al seu germà de publicar-la en el blog, posant la recepta i la foto del sabó. No pensàvem que en poc temps es faria viral, va resultar que duxar-se amb el sabó i respirar-ne l’aroma es va convertir en la cura del virus.


 

Categoria de 13 a 17 anys. Scala Dei

T'ha agradat? Pots compartir-lo!