EL DRAC I EL CORONAVIRUS

JULIA I ANDREA

 


Hi havia una vegada dues noies d'onze anys, que es deien Júlia i Andrea. Aquelles noies tenien dos amics de la mateixa edat, que es deien Arnau i Gerard, i a tots quatre els agradaven molt les aventures.


I la història comença aquí...


Era un dia com qualsevol altre al poble de Sant Pere i de Sant Antoni.


Aquells amics eren molt íntims, però el que els separava era que les noies vivien a Sant Pere i els nois a Sant Antoni, i només es podien veure a la riera del poble,  d'amagat,  perquè els seus pobles eren rivals. També es podien veure tranquil·lament a l’escola.


El 6 de març, quan varen anar a l’escola, els professors no els paraven de dir que es rentessin bé les mans, que es desinfectessin i moltes coses més perquè venia el COVID-19 (coronavirus), però el que ningú no sabia era que el Covid atacaria de formes diferents.


El dia 12 de març es van adonar que ja hi havia molta gent contagiada, i per això no podrien anar a l’escola i  s’haurien de quedar a casa confinats, per no escampar massa el virus.


Quan ja portaven una setmana confinats al poble de Sant Pere, de cop i volta el covid se’n va anar, però va aparèixer un drac que es trobava molt malament i l’havien de cuidar.


Un mes després els nois i les noies es van poder ajuntar i varen descobrir que el drac era la font del Covid, és a dir, que el drac es va emportar tot el virus.


Mentre cuidaven al drac, els nois ideaven un pla per emportar-se al drac al seu poble perquè s’emportés el virus, i mentrestant les noies ideaven un altre pla per salvar el drac.


Els nois, quan tots dormien, es van emportar el drac i el Covid se’n va anar del seu poble. L’endemà, les noies els  van explicar el seu pla als nois: consistia en trobar el roser de la rosa remeiera. De cop i volta, l’Arnau va dir que li havia semblat sentir al seu avi parlar del roser de la rosa remeiera.


Aleshores l’Arnau i el Gerard van anar a parlar amb l’avi de l’Arnau i els va dir que la trobarien a Sant Elies. I l’endemà tots van agafar la seva motxilla, amb una mica d’aigua i algunes galetes, i se’n van anar cap a dalt.


Quan van arribar van veure que el roser estava a dalt de l’ermita, i el Gerard i l’Arnau van ajudar a pujar a la Júlia i  l’Andrea, i després elles, des de dalt, el van ajudar a pujar. Quan tots eren al cim de l’ermita, van agafar una rosa i se la van emportar.


Arribats al poble, van anar a donar-li la rosa al drac perquè es mengés un pètal, i quan se’l va menjar el drac es va curar. Seguidament, els quatre nens van anar a comunicar-ho als reis dels dos pobles,  aquests van anar a la riera i allà van decidir que ja no hi hauria cap més guerra i que els dos pobles estarien en pau.


Els nens i nenes i tot el poble van viure feliços per sempre més.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Categoria de 8 a 12 anys. ESCOLA TORRE ROJA

T'ha agradat? Pots compartir-lo!