2020 Tornar al llistat

Les infermeres i el virus

Martina

 


Un dia, una noia que es deia Sandra es va aixecar com una noia normal , però  de sobte va notar com si passés alguna cosa. Llavors li van trucar,  va agafar el telèfon, molt espantada, però era una amiga seva que va conèixer al seu treball com a infermera. Va preguntar què passava, li va dir que anés ràpid a l'hospital perquè hi havia molta gent malalta i que nesessitaven ajuda.


Ella es va vestir corrent,va agafar fruita perquè no havia esmorzat, va agafar la seva motxilla i va dir adeu als seus pares, que vivien amb ella. Va agafar el cotxe i se'n va anar corrents, molt intrigada. Quan va arribar va anar a la segona planta, es va trobar amb la seva amiga i es van ficar`` mans a l'obra´´`. Després d'una estona atenent gent, van anar a la sala d' investigació amb unes quantes infermeres més i després d'una estona mirant per què hi havia tanta gent morint-se i malalta, van detectar que era un virus que havia arribat des de la Xina. El van voler anomenar "coronavirus" i per fer-ho més curt el van anomenar covid-19. Van passar uns dies en què la gent no va voler sortir de casa per no passar el virus, però la gent seguia infectada.


Així cada dia, però de sobte, un dia la infermera, la Sandra, mentre estava a casa, va muntar un laboratori clandestí. La Sandra va decidir que amb la feina que feia a l'hospital no n'hi havia prou, per tant, a casa, al seu laboratori improvisat va provar una medicació per poder matar aquest virus, i sí! ho van aconseguir. Es veu que hi  va afegir coses molt rares, va provar aquest líquid amb les persones infectades i va funcionar. Aquesta infermera, que tants dies seguits va treballar a l'hospital i des de casa seva, va sortir per la tele i va ser un èxit, llavors aquesta medicina va ser transportada a molts països per poder curar la gent. I tot va tornar a la normalitat gràcies a ella i les seves companyes.


Aquesta infermera és la Sandra i és la meva mare.

Categoria de 8 a 12 anys. Les Llisses