2020 Tornar al llistat

El senyor Covid-19

Lía

Hi havia una vegada un virus fastigós, verd i pudent que tenia unes punxes als costats que semblaven unes corones, per això es deia Coronavirus. Tenia unes altres punxes a la boca per infectar  la gent amb la seva saliva enganxosa. Ell sempre havia somiat a ser un virus molt poderós i anar infectant totes les cases del món.


 Aquell virus matava  la gent amb la seva saliva! Els seus pares sempre li deien: -Ets un INÚTIL! No saps fer res! Ets com un bebè! Has de ser fort i valent!


Li deien els seus pares: -Has de fer por als humans, això és el que fan els virus.


Un dia, el petit Covid va decidir viatjar a la Xina per demostrar als seus pares que no era un INÚTIL. Ell va anar a la Xina perquè era un país molt gran i podria infectar  molta gent. El virus va tardar dues setmanes en arribar als pulmons de la gent, perquè del cap als pulmons hi ha un bon tros.


Els seus pares eren la senyora Grip i el senyor Xarampió.


El petit Covid va anar contagiant  molta gent. Ell contagiava fent petites bombolles de saliva i després posava la saliva al cap de la gent.


Ell estava creixent i creixent perquè la gent que infectava acabava a la seva panxa .


Va arribar un dia que el Covid va infectar els seus pares.


Després els seus pares van morir, però al Covid no li importava perquè els seus pares sempre li deien que era un INÚTIL.


Però quan va contagiar  més d’ 1.000.000 de persones, el Covid estava molt inflat. Ell estava molt orgullós de la seva feina, però hauria estat encara més orgullós si els seus pares ho haguessin vist .


I un dia, una metgessa, a casa seva, havia estat investigant sobre el virus. I va descobrir que els  pares del virus havien mort. Ho va descobrir buscant al seu ADN !!! Ho va descobrir utilitzant només una bosseta de plàstic. Ella va agafar la bosseta i va posar una mica de saliva del Covid. Després va agafar el metro per portar la bosseta a un laboratori especial on treballava.


També va descobrir que quan una persona es contagiava, ell creixia. Això ho va descobrir agafant un metre per mesurar el Covid. Després va fer que un gos s’infectés i de sobte el Covid va créixer.


La noia va decidir agafar una xeringa gegant amb verí i la hi va clavar al coll. Però el Covid no va morir. S’estava desinflant!


El virus es desinflava molt poc a poc i van anar sortint poc a poc totes les persones que havia infectat, inclosos els seus pares. El Covid estava molt content perquè tornava a estar amb els seus pares. Quan els seus pares van sortir estaven molt orgullosos del seu petit Covid.


També va sortir una  carta per a tots i totes on posava: Hola, soc el Covid, ho sento molt però vosaltres m’heu de dir que cuidareu la vostra higiene. I si la cuideu, només infectaré quan faci falta.


 

Categoria de 8 a 12 anys. Sant Martí (Barcelona)