La família Cirici Pasarisa contra el COVID-19

Clara

Hi havia una família que tenia el COVID-19 a casa. Però anaven amb molt de compte de no tocar res . La Clara, la més petita, va dir que tenia un pla: va dir que sortissin al carrer. El Martí, el seu germà, va dir que ni amb pintura!!! Que si sortien al carrer es contagiarien en un moment perquè el carrer estava més infectat.


El COVID-19 es va començar a escampar per tota la casa i va quedar tota la casa verda. El COVID-19 va començar a absorbir allò verd que havia expulsat, i de sobte era una gran bola. Ningú no sabia com havia passat, però el Manel, el pare, va dir que ho havien de superar . Tots 4 van anar corrent al lavabo  i van provar de fer una torre com la dels castellers. La Sandra, la mare, va dir que no es posaria damunt del  Manel i que damunt seu no s’hi posaria el Martí, i damunt seu la Clara. La Clara va dir que si no ho feia es contagiaria, i la Sandra va dir si hi havia una altra opció. Tots 3 van fer que no amb el cap. Al cap d’uns minuts van sortir ,fent la torre. El Martí va dir que el Manel agafés l’aspirador, la Clara l’escombra, ell la pala i la Sandra els esprais de la neteja. Va començar la guerra!!! El picaven amb l’escombra i li tiraven aire amb l’aspirador. També li van  tirar líquid amb els esprais de la neteja i li van donar cops amb la pala. Però el COVID-19 ho esquivava tot. No hi havia res a fer, estaven totalment perduts. A la Clara se li va ocórrer una idea, però la idea era pitjor que la d'abans. La seva idea era tirar el COVID-19 per la finestra. El Martí va dir que no, perquè sinó contagiarien els que estaven al carrer. Tots 4 van estar fent el pla del principi. Però res de res, el COVID-19 seguia esquivant-ho tot. La Clara, sense voler,  el va picar amb l'escombra.


Aleshores a la Clara se li va ocórrer una idea i aquesta sí que era bona, molt bona. Va dir que desfessin la torre i juguessin a hoquei per l’aire. Va dir que mentre el Martí i ella li donaven cops amb la escombra i la pala,  la Sandra li tiraria líquid amb els esprais de la neteja; el Manel també l’aspirava. Després el van tirar pel lavabo i…plaf, el COVID-19 va sortir pel lavabo i era un bola enorme!!! Van tornar a aspirar-lo. I després el van tirar pel lavabo una altra vegada, i aquest cop va funcionar i va morir per sempre més.


 


FI!


 

Categoria de 8 a 12 anys. Aula Escola Europea

T'ha agradat? Pots compartir-lo!