CONTRA EL CORONAVIRUS

JAN

En un poblet petit, envoltat de muntanyes i unes vistes molt boniques, hi vivia una família. El pare ( Toni), la mare ( Mercè), i dos fills, la nena (Blanca) i el nen (Marc). Els nens tenien 12 i 10 anys, i estaven al corrent del que estava passant en el món. Tots estaven tancats a casa perquè hi ha un virus que voltava per tot el món.


Però els nens d’aquella casa estaven molt avorrits, perquè feia dies que estaven tancats a casa sense poder sortir.  Els dies es feien llargs perquè no sabien com distreure’s,  i ja havien jugat amb totes les joguines de la casa. I ja no sabien què més fer, i volien sortir de casa, però no podien.


LLavors van saber que el virus estava molt a prop de casa seva i ells tenien por. I es van preparar per poder acabar amb aquest virus. Estaven disposats a guanyar!!!


Es van protegir de dalt a baix. Es van posar mascaretes, ulleres de protecció, van agafar pots de desinfectant per a les mans i s’ho van posar a la butxaca. També van agafar guants, i el més important!! un secador per poder socarrimar el virus, perquè saben que no li agrada gens la calor!!


Els pares en veure aquell panorama s’hi van afegir. Tots units ho aconseguirem millor!! Ja estava tota la família preparada per si el virus els atacava!!


De moment, la família ha sobreviscut i no hi ha hagut cap incident. No sabem del cert si han acabat amb el virus en aquell poble, però, de ben segur que aquesta família estan ben preparats!!


 


 

Categoria de 8 a 12 anys. IE JACINT VERDAGUER

T'ha agradat? Pots compartir-lo!