La lluita de la colla

Jairo

Un dia com un altre qualsevol, érem en una festa,  la meva colla d’amics i jo.  Em dic Jairo, però els meus amics em diuen Ozzy. Aquell dia era a casa meva amb els meus amics, el Jax i l’Opie, que era molt covard. També hi havia la meva tortuga Larry. Després de sopar, ens vam posar a jugar a una partida a la PlayStation, a un joc que ens agrada molt que es diu GTA5. De sobte, el meu amic Jax va sentir un soroll molt fort que venia de la porta que dona al pati de casa. Era un soroll molt intens que semblava el soroll que fan els budells del meu pare quan té molta gana.


-         Ei, nois, heu sentit un soroll? Veniu a veure què passa!- va dir en Jax.


-         Jo no hi vaig, millor us espero aquí!- va respondre l’Opie tremolant.


En Jax i jo caminàvem silenciosament pel passadís mentre escoltàvem aquell soroll. Aleshores, el Jax es va atansar a la finestra i va dir espantat:


-         Mira Ozzy, hi ha un monstre molt gran i de color verd! Sembla que vol entrar a casa!


-         No et preocupis, Jax! Vaig a buscar la meva pistola de dards tranquil·litzants!- va respondre l’Ozzy una mica nerviós.


De sobte, el monstre va trencar la finestra i va entrar dins de casa. El Jax i jo vam haver de córrer molt de pressa i ens vam amagar a l’habitació on hi havia l’Opie, que seguia tremolant. D’un cop molt fort, el monstre va tirar la porta a terra. Tots tres estaven molt espantats. De sobte, vaig veure la meva tortuga Larry que mossegava el peu del monstre. “Jo crec que es pensava que, com que era de color verd, era una fulla d’enciam”, va pensar l’Ozzy. Això em va donar forces i, sense pensar-m’hi ni un moment, li vaig tirar quatre dards directes al seu cos. Llavors, el monstre va començar a dormir al terra. El Jax va trucar a la policia i l’Opie va recollir la tortuga Larry.


Finalment, va arribar la policia. Es va emportar el monstre i ens van donar una medalla d’or a cadascun per la nostra valentia. Fins i tot a l’Opie, que seguia tremolant.


 

Categoria de 8 a 12 anys. Escola Tomàs Moro

T'ha agradat? Pots compartir-lo!