L'ocell Pep

Ainhoa

Hi havia una vegada l'ocell Pep, era un ocell molt bonic, blau, amb les plomes blanques. Era un ocell molt alegre i li agrada molt treballar, era fotògrafa i havia d'anar a alguns països del món a fer foto a famosos.  Des de petit sempre volia ser fotògraf, i com que es va esforçar al col·legi ho va aconseguir.


Avui havia d'anar a Rússia a fer-li una foto a un cantant molt famós, era molt guapo, tenia les plomes verd clar i el seu cos era verd molt fluix. Per anar a França havia d'anar en avió, perquè el Pep vivia a Espanya perquè tenia allà la seva família. Li  havia dit moltes mercès,  que anés a uns altres llocs, però el Pep li deia que no.


Llavors el Pep es va preparar la maleta per anar a França. Va estar allà 1 dia, va agafar un hotel molt famós. El Pep ja havia estat a França més vegades, quan va arribar va agafar un taxi, se'n va anar a l'hotel i es va instal·lar. L'hotel era molt gran i luxós, però el Pep ja hi estava acostumat.


Es va agafar un altre taxi per anar on havia de fer les fotos. Feia molt bon temps i molt bona llum, va venir el cantant i es va posar a fer les fotos. Les hi van ensenyar i li van agradar molt al cantant, i li va dir que anés  més vegades a fer-li fotos.


El Pep se'n va anar a un restaurant a menjar, tenia molta gana i quan va menjar  li van comunicar que l'avió ja estava preparat, i el Pep va trucar un taxi per anar-hi.


Però el taxi no venia i arribava tard, i el vigilant de seguretat del Pep li va dir que agafés un tren i el Pep mai havia anat a un tren, i era la primera vegada, quan hi va pujar tenia molta por, quan va arrencar va anar molt ràpid i ell es va espantar molt, perquè ningú li havia dit que anava tan de pressa.


Quan va arribar va agafar l'avió, quan va arribar a casa es va dutxar i se'n va anar a dormir. Tenia molta son i es va quedar adormit. L' endemà va esmorzar i li va dir a la seva criada que aquell dia el voldria repetir, i que li havia agradat anar en tren.


 


 

Categoria de 13 a 17 anys. Institut escola El Viver

T'ha agradat? Pots compartir-lo!