En busca de la targeta TMB daurada

Cesc

Hi havia una vegada un noi de 15 anys que es deia Carles, que vivia a la ciutat de Barcelona. En Carles era un noi que molt sovint agafava el metro o l’autobús amb la targeta de TMB. Una vegada, pujant al metro, va veure un lloc al costat d’una persona gran que estava adormida. Llavors, només seure, la persona gran li va dir:


-Coneixes la llegenda de la targeta daurada?


I en Carles va respondre:


-Quina targeta?


I el senyor gran va respondre:


-La que et permet viatjar a un altre món,un món perdut,un món on només hi ha els que tenen un cor pur i que han pogut tenir la targeta daurada.


Llavors en Carles es va sorprendre per la història que explicà el senyor gran,en un moment de la història va dir on estava situada actualment,llavors en Carles es va interesdar tant que la va voler entre les seves mans per viatjar a aquell món, el qual diuen que és meravellós.


Llavors va començar a investigar a Google sobre la targeta daurada, però no vaig trobar res.  Vaig veure una resposta que em va cridar l'atenció, vaig veure que l'última persona que afirmava haver-la tingut era una persona que ja tenia l’edat de 74 anys. Vivia a l'altra punta de la ciutat, però en Carles tenia classes dintre de 10 minuts,i ja tenia moltes faltes de retard,llavors va anar a classes.5 hores més tard va acabar les classes i va agafar un bus per anar a l’altra punta de la ciutat per visitar el senyor de 74 anys per parlar de la targeta daurada. Anant cap allà es va trobar un noi 2 anys més gran que ell, que justament anava a casa del senyor de 74 anys. Quan ens hem adonat  que anaven a la mateixa casa, va dir que era el seu net que l’anava a visitar un dia a la setmana, i avui era aquell dia de visita. Llavors li vaig preguntar si podia passar, perquè tenia algunes preguntes per fer-li. Llavors va respondre:


-No hi ha cap problema,passa, passa.


Llavors només entrar vaig veure el senyor de 74 anys,em va demanar que m' assegués. Llavors li vaig començar a treure el tema de la targeta daurada,i em va dir:


-LA TARGETA DAURADA VA SER DESTRUÏDA FA APROXIMADAMENT 50 ANYS COM A MÍNIM!!


Llavors li vaig dir  com era posible això,perquè segons Google això era impossible,i em va explicar que no sabia si estava destruïda realment. Només la va veure caure en algun precipici, llavors li vaig demanar on era aquell lloc on suposadament va ser destruïda la targeta, però per desgràcia em va que era en el món perdut on només es pot accedir amb la targeta. Llavors em va treure la il·lusió del cap, perquè necessitava la targeta per anar a aquell món perdut,però és que la targeta estava perduda o destruïda en el mon perdut. Llavors va esperar  un autobús per anar a casa, desil·lusionat, però només  entrar a l' autobús va veure'l buit, amb el senyor gran del principi. Llavors es va asseure al costat d’ell i li va explicar que la targeta daurada estaba perduda o destruïda i que mai l’aconseguiria, però de cop i volta l’autobús es va parar i el senyor volia treure una cosa de la butxaca,i quan va treure la cosa de la butxaca vaig començar a dir, cridant:


-LA TARGETA DAURADA!!!!!


Resulta que ell havia tingut la targeta tot el temps,llavors la hi va donar a l’autobuser i va dir:


-Feia anys que no veia aquesta targeta,com l'heu aconseguida?


Llavors l'autobús va començar a volar per tota Barcelona, i de cop eren al   món perdut,on tant desitjava anar. De cop em vaig despertar, amb la targeta daurada a la mà i un autobús esperant per volar al món perdut.

Categoria de 13 a 17 anys. Institut escola El Viver

T'ha agradat? Pots compartir-lo!