El metro

Miquel

La Mireia havia de fer una entrevista de feina al centre de la ciutat, així que va decidir agafar el metro de Barcelona per anar-hi. Era una persona acostumada a moure's per la ciutat, però aquell dia tot li semblava diferent. El metro estava ple de gent, i la Mireia va haver de fer un esforç per poder arribar fins a l'andana. Quan va arribar al tren, va trobar una mica d'espai i es va asseure.


Però la Mireia no es va poder relaxar gaire temps, perquè una noia que seia al seu costat li va parlar. La noia li va explicar que era nova a la ciutat i que estava perduda. La Mireia li va preguntar on volia anar, i la noia li va dir que havia de trobar una botiga de roba per la seva germana petita.


La Mireia va pensar que podia ajudar-la, així que li va explicar com arribar a la botiga. La noia li va donar les gràcies i van començar a parlar de tota mena de coses. Resulta que la noia era estudiant de teatre, i la Mireia havia estudiat teatre també. Van acabar parlant de les seves experiències sobre les taules i va ser molt agradable.


Quan van arribar a l'estació on la noia havia de baixar, la Mireia li va desitjar sort i li va dir que havia estat agradable parlar amb ella. La noia li va somriure i va baixar del tren. La Mireia es va adonar que havia arribat a la seva estació també, així que va baixar del metro i va caminar fins a la companyia on havia de fer l'entrevista.


La Mireia va entrar al despatx dels entrevistadors amb una sensació de confiança que no havia tingut abans. Va respondre les preguntes amb seguretat i va explicar les seves habilitats de manera clara i concisa. Els entrevistadors van semblar impressionats i van dir-li que la trucarien per donar-li la resposta.


Quan la Mireia va sortir de la companyia, va pensar en la noia del metro i en com havien connectat tan bé. Va decidir que havia de sortir més i conèixer gent nova. Va agafar el metro de tornada a casa, però aquest cop va estar més disposada a parlar amb la gent que la rodejava. Va adonar-se que la ciutat podia ser un lloc molt agradable si et permeties connectar amb les persones que hi viuen.


 

Categoria de 13 a 17 anys. Institució Igualada

T'ha agradat? Pots compartir-lo!