El fil de la vida

Zoe

La Maria era molt alegre i A la Claudia li agradaven molt els animals,Les amigues li van preparar una sorpresa, anar a Montjuïc i agafar el telefèric per passar un dia totes juntes a la muntanya màgica. Quan van arribar van anar al bosc a jugar a pilota, a la Maria li va marxar la pilota cap dins del bosc; quan la va agafar, una criatura diminuta i estranya hi era enganxada. La Maria va cridar i va llançar la pilota contra el terra. Les seves amigues van anar corrents per veure què li passava, ella va assenyalar amb el dit i amb cara de sorpresa. La Claudia, la Carol i la Laia van agafar la criatura diminuta, la van mirar una estona, la criatura es va presentar; el seu nom era Sindi, era una personeta de la mida d’una goma d’esborrar, tenia el cabell llarg i ros, els ulls blaus com el cel i la pell blanca com la neu, anava vestida amb una samarreta blanca i una faldilla rosa pastel. Ens va explicar que hi havia un monstre molt gran i ferotge que volia agafar una pedra anomenada Variscita, aquella pedra era màgica i et convertia en la més poderosa del bosc, i podies dominar totes les terres. La Sindi deia que no podia permetre que el monstre agafés la Variscita.


- Nenes, hem d’ajudar  la Sindi! Totes alhora, van dir:


La Sindi es va posar molt contenta i va contestar: 


Abans de fer-se fosc van trobar un arbre molt gran i vell, era un lloc màgic, on vivien tots els amics i familiars de la Sindi. Les quatre noies es van adonar que tots ells portaven un fil vermell cordat al dit petit. De cop i volta va venir el monstre, era una mica més gran que la Sindi, tenia cara de pocs amics i la seva roba era grisa. Les quatre noies van preparar una capsa i quan el monstre es va posar just al lloc de la trampa, el van atrapar.


Abans de marxar, les quatre noies es van adonar que en aquell moment el monstre també tenia el fil vermell. La Sindi va explicar que tots els habitants d’aquell lloc estaven connectats amb aquest fil i això significava que s’ajudaven en tot, compartien la vida, les coses bones i les coses dolentes.  


En marxar cap a casa parlaven de tota l’aventura que havien viscut i es van adonar que els seus dits petits també portaven aquell fil vermell que les connectava amb aquells habitants i la seva amiga Sindi. Que curiós, vermell com els autobusos que veiem pels carrers, que van pels barris i cuiden la ciutat dels fums perquè la Sindi, el monstre i tothom visquin en un món més net.

Categoria de 8 a 12 anys. Santo Ángel

T'ha agradat? Pots compartir-lo!