El senyor i el metro

Héctor

Hi havia una vegada un senyor que anava a treballar en cotxe. Molta gent li deia “Agafa el transport públic i així tindràs cura del planeta”, però ell no en feia cas. 


No li agradava el transport públic, amb tanta gent, soroll i moltes coses més que ell considerava “horribles”. Per això agafava el cotxe, perquè no hi ha gent ni soroll i pots anar directament al lloc on vols anar.


Un bon dia, el senyor va preparar-se per anar a treballar, va pujar al cotxe i el va intentar arrencar, però se li havia espatllat. 


Va observar que no li donava temps a anar al taller, així que l’única opció d’arribar a temps era en metro. La parada que tenia més a prop era la de Catalunya, així que va entrar, va anar a la línia 1 i va arribar a l’andana. Allà hi havia molta gent. “Aquesta és una de les raons per les quals no m’agrada el metro” va pensar. Quan el metro va arribar, ell hi va  pujar. Hi havia molta gent, però per sort era només una parada. Quan en va sortir, va anar quasi corrents fins a la sortida, perquè estava molt angoixat.  L'endemà,  el cotxe ja estava reparat, i el senyorhi  anava a entrar quan de sobte va recordar una cosa. “Quan vaig sortir del metro, vaig sentir com un sensació de que hi havia fet el correcte i ara, en canvi, és a l’inrevés…” Finalment va decidir anar en metro i des d’aquell dia fins avui continua viatjant amb TMB i sent respectuós amb el medi ambient i el planeta. A més a més, ha coincidit amb un munt de gent interessant que mai no hauria trobat d’altra manera.


 


 

Categoria de 8 a 12 anys. Col·legi Sant Josep (SVH)

T'ha agradat? Pots compartir-lo!