Futures aventures amb TMB

DracoVir

Hola, soc una nena de 13 anys que està preocupada pel retorn de l’escola.


 Davant de casa tinc una entrada del metro; cada dia, al matí, miro per la finestra i veig gent entrant-hi, cada dia persones diferents.


 La nit anterior no vaig poder dormir pensant com serien les primeres excursions del setembre de l’any que ve, quan aniré a 3r d’ESO. Aquest curs ens han quedat unes quantes excursions per fer, perquè van quedar suspeses pel Covid-19, com per exemple, el Natupark.


 El problema és que hauríem d’agafar el metro, i aquesta idea m’espanta una mica. Sempre m’ha agradat molt anar amb transport públic, però ara em preocupa el tema d’anar protegits.


 Penso que si anéssim d’excursió amb tota la classe, no podríem estar junts per la distància de seguretat. El Covid-19 ens ha canviat la vida a tots i ara serà una mica complicat tornar a acostumar-nos a una nova manera de viure.


 


Ara vivim en una altre realitat, com per exemple, quan agafem el transport públic, haurem d’anar amb guants i mascareta, igual que als restaurants, centres comercials,  haurem de mantenir la distància de seguretat, evitar les agrupacions de gent ...


 


Qui hauria dit que un petit virus que no es veu ens canviaria tant la vida!


Sempre hem de ser positius i hem de fer cas del que diuen els metges.


Ens en sortirem!

T'ha agradat? Pots compartir-lo!