La història del virus

Sònia

En un poble molt llunyà vivia una nena que es deia Sònia. Aquesta nena estava tancada a casa per culpa d’un virus.


La Sònia era una nena que tenia 9 anys, era molt alegre i li agradaven molt els collarets. Amb ella vivia la seva mare. La seva mare, que tenia 46 anys, era científica i li agradaven molt els helicòpters. El Copito era la gossa de la Sònia. Era molt peluda i li agradava molt sempre estar neta. Es netejava constantment tot el cos, com si fos un gat.


La seva millor amiga era la seva veïna. Es deia Isla, era molt divertida i li agradava molt gaudir de l’estiu. Tot el poble estava espantat perquè hi havia un virus molt dolent. Tothom estava intentant trobar-hi solució.


L’Alícia va fer molts experiments de colors, però no va funcionar. La Sònia va fer una canya de pescar construida amb pals i collarets per pescar el virus però aquesta solució tampoc va funcionar. L’Isla va fer un Sol molt calorós mitjançant calefactors i projectant una imatge des de la seva habitació cap al cel , per intentar que el virus no tingués tanta intensitat, però tampoc va funcionar. Llavors es van fixar en el Copito i van veure que ell no tenia cap tipus de por. Analitzant-ho una bona estona, es  van adonar que era perquè sempre estava net, i van veure que si et netejaves molt bé les mans no venia el virus. 


Llavors la família va agafar megàfon i va dir un missatge a tots els veïns del poble:


GENT DEL POBLE, HEM TROBAT UNA SOLUCIÓ PER EVITAR QUE EL VIRUS VINGUI. US HEU DE NETEJAR MOLT BÉ LES MANS I TOT EL COS.


Així ho van fer tots els habitants del poble. Es van netejar molt bé les mans i el cos durant cada dia, i el virus es va acabar.


I conte contat, aquest virus ja s’ha acabat.


 


 

Categoria de 8 a 12 anys. Escola Pia Sant Antoni

T'ha agradat? Pots compartir-lo!