Un 23 d'abril únic

Uma

El 23 d’abril de l’any 2023, una matí com qualsevol altre, una noia, la Raquel estava pel centre, la seva mare l’havia enviat a comprar. La llista de la compra contenia diversos encàrrecs, havia de comprar caldo, enciam, carn de vedella i pasta fresca.


Ja havia anat a comprar-ho tot, l’últim que li faltava era la carn de vedella, la seva part preferida. En arribar a la carnisseria, el carnisser era el de sempre, en Joan, sempre tenia la millor carn de totes. La mare de la Raquel sempre l’enviava allà, encara que quedés molt lluny de casa seva, per arribar havia d’agafar l’autobús i fer 16 parades. 


La Raquel no només anava allà per fer-li el favor a la seva mare, sinó també per veure  en Pablo, el fill del Joan, el qual feia anys que li agradava.


Un cop va arribar a casa, mentre preparava el dinar amb la seva mare, la Raquel va rebre un missatge molt inesperat, era el Pablo. La Raquel, molt nerviosa, va mirar el que deia. El Pablo li havia proposat d’anar a berenar junts aquell dia, també li va dir que feia temps que s’havia fixat en ella i que li agradaria conèixer-la. A l’hora de dinar, la Raquel li va dir a la seva mare que aquella tarda havia quedat amb unes amigues al barri del Raval. A la seva mare no li va fer gaire gràcia que anés per aquell barri, però finalment va accedir.


Havia mentit a la seva mare, en realitat no quedava amb les seves amigues, quedava amb el Pablo. Li feia molta il·lusió, ja que feia molts anys que ho desitjava. Es va vestir, va agafar el metro i va anar fins al Raval, que era el lloc on el Pablo li havia dit de quedar, la Raquel estava molt nerviosa, però, per una altra part, molt contenta.


Quan va arribar, es va trobar amb el Pablo, arribava amb una rosa a la mà i un somriure d’orella a orella, en aquell moment el cor de la Raquel es va parar per complet.


 

Categoria de 13 a 17 anys. Institut Viladomat

T'ha agradat? Pots compartir-lo!