La inesperada imatge en el metro

Maria

Fa unes setmanes, mentre viatjava al metro de Barcelona, ​​vaig presenciar un succés que em va fer riure a riallades i que encara em treu un somriure cada vegada que el recordo.


Estava assegut en un dels seients del vagó, llegint un llibre, quan vaig notar que alguna cosa estava passant a l'extrem oposat del vagó. Diverses persones estaven mirant cap a la porta i semblaven sorpreses i divertides.


Vaig decidir fer una ullada i allà vaig veure un home gran, d'uns 70 anys, mirant de pujar al metro amb un carretó ple de bosses de la compra. L'home semblava tenir dificultats per aixecar el carretó i pujar-lo a la plataforma del metro. Ho va intentar una vegada i una altra, però semblava que no podia fer-ho sol.


L'home vell estava clarament molest i frustrat per la situació, però els altres passatgers semblaven gaudir de l'espectacle. De sobte, un jove que estava assegut a prop va decidir intervenir-hi. Es va aixecar del seient i es va acostar a la persona gran per ajudar-lo a pujar el carretó al vagó.


Tot i això, el que va passar a continuació va ser una cosa que ningú esperava. Quan el jove va intentar aixecar el carret, una de les bosses de la compra es va obrir i el seu contingut es va vessar per tot el terra del vagó. Fruites, verdures i altres aliments van rodar per terra, fent que els passatgers s'aixequessin dels seus seients i intentessin evitar que els aliments els caiguessin a sobre.


La situació es va tornar caòtica, amb els passatgers intentant mantenir l'equilibri i evitant ser colpejats per les compres que rodaven per terra. Va ser llavors quan el vell es va acostar al jove i li va dir en veu alta: "És la primera vegada que em roben al metro de Barcelona!".


La frase del vell va ser el detonant d'un moment divertit i inesperat. Tots els passatgers van esclatar en rialles, incloent-hi el jove que estava cobert de fruites i verdures. Fins i tot el vell, que havia perdut algunes de les seves compres, estava rient a riallades.


Després que tots s'haguessin relaxat, els passatgers van ajudar a recollir els aliments del terra i a posar-los de nou a les bosses de la compra. Mentrestant, el vell i el jove estaven rient junts, compartint un moment de camaraderia que tots els presents van poder apreciar.


El succés no només va ser graciós, sinó que també va demostrar l'amabilitat i el bon humor de les persones a Barcelona. Va ser un moment que em va fer recordar que de vegades les situacions més inesperades poden crear els moments més divertits.


 


 

Categoria de 13 a 17 anys. Institució Igualada

T'ha agradat? Pots compartir-lo!