UNA TARDA A BARCELONA

Rosa

Era una tarda a Barcelona. Jo era a la parada de l'autobús esperant la línia 24, que em portaria al centre de la ciutat per trobar-me amb uns amics. La parada estava força plena, amb gent de totes les edats esperant el seu autobús.


Finalment, va arribar l'autobús i tots ens vam posar en fila per pujar-hi. La porta es va obrir i una forta pudor de suor i d'humitat va envair el meu nas. Era un dia molt calorós i l'aire condicionat no funcionava. Vaig pujar a l'autobús i vaig trobar un seient buit a la part del darrere.


Mentre anava avançant, vaig notar que les persones que estaven dretes es movien d'una banda a l'altra amb cada gir i frenada. També hi havia un parell de nens plorant a la part davantera de l'autobús, que feia que l'ambient fos encara més incòmode.


De sobte, el vehicle es va aturar bruscament i tots ens vam agafar d'on vam poder per no caure a terra. El conductor va baixar i es va acostar al motor, que estava fent molt de fum. Tots ens vam mirar amb por perquè no sabíem què estava passant.


Van passar uns 10 minuts i el conductor va aconseguir reparar el motor. Finalment, l'autobús va continuar el camí cap al centre de la ciutat. Tot i el problema que hi va haver, vaig aconseguir arribar al meu destí i trobar-me amb els meus amics.


Encara que va ser una experiència incòmoda, estic content d'haver arribat al meu destí amb els meus amics i que tot anés bé.


 


 

Categoria de 13 a 17 anys. Institució Igualada

T'ha agradat? Pots compartir-lo!