UN AMOR DIFERENT

Cinta

La història comença amb en Joan, un noi que tenia vint-i-nou anys i  treballava a unes oficines situades a la Diagonal de Barcelona, i la Marta, que tenia vint-i-sis anys  i treballava d’infermera a l'Hospital de Barcelona. En Joan agafava el metro per anar des de Poble Sec fins a Maria Cristina, i la Marta agafava el metro per anar des de Passeig de Gràcia fina a Maria Cristina també. Sempre l’agafaven a la mateixa hora perquè tots dos començaven a treballar a les 8:30h. Sempre coincidien al mateix vagó, però només parlaven per dir-se bon dia i poc més. Tots dos eren molt tímids i els feia vergonya. El millor amic del Joan, l’Eloi, feia dies que animava el Joan a parlar més amb la Marta perquè resulta que feia mesos que els  deia als seus amics que hi havia una noia al metro que li semblava molt guapa…. Per altra banda, a la Marta li passava el mateix: pensava que era bon noi i que era guapet. Un dia les coses van canviar.


El matí del 29 de setembre, tots dos van agafar el metro com cada dia, però aquell dia va ser diferent. Quan en Joan va pujar a la parada de Poble Sec, va veure  la Marta asseguda i ell va seure al seu costat. La Marta es va quedar parada, però estava molt contenta perquè a part  que es va asseure al seu costat, aquell dia li va preguntar com estava, on vivia, on treballava… i la  Marta va fer el mateix. Van arribar ràpid a la parada i va dir de quedar aquella mateixa tarda per anar a prendre un cafè per la Diagonal, i després anar a fer una volta per allà. I així va ser: després de treballar, tots dos van anar a casa per dutxar-se, canviar-se i arreglar-se. Van sortir de casa i es van trobar davant de l'Illa Diagonal. Com havien pactat, van anar a un bar i al voltant de les 20:30h van tornar en taxi a casa. Van arribar a casa seva molt contents, perquè havien parlat de moltes coses i van veure que en compartien moltes,  i que als dos els encantava el bàsquet perquè havien practicat aquest esport. L'endemà també van estar parlant i van quedar per anar a veure un partit de bàsquet al Palau Sant Jordi i després per anar a sopar junts.


A poc a poc van anar quedant i es van començar a enamorar. Sempre tenien la il·lusió de trobar-se al matí i  cada tarda quedaven per anar a fer algun pla. Quan ja portaven dos mesos quedant, el Joan va decidir demanar-li per sortir i així ho va fer. El 6 de desembre van anar a sopar i el Joan li va comprar un ram de flors i li va demanar sortir. La Marta li va dir que sí, encantada. A ella també li agradava molt ell i estava desitjant que aquest dia arribés. Quan van arribar les vacances de Nadal, el Joan va conèixer la família de la Marta i la Marta  la del Joan. A part d'això, van celebrar l'any nou junts i van anar tres dies a Blanes, s’ho van passar d'allò més bé.


Avui dia ja porten un any i uns mesos i estan d'allò més contents. Els encanta explicar com es van conèixer, ja que pensen que és una forma curiosa i divertida.

Categoria de 13 a 17 anys. Institució Igualada

T'ha agradat? Pots compartir-lo!