UNA AMISTAT SOBRE RAÏLS

Carla

Va ser una tarda de primavera quan vaig agafar el metro a Barcelona per anar a classes d’anglès. Com que era una hora punta, el vagó estava ple de gent i vaig haver de fer de tot per aconseguir un lloc on poder sentar-me o, almenys, poder agafar-me.


Després d'uns minuts quan vaig aconseguir un lloc, vaig notar que una dona al meu costat estava mirant fixament cap a mi, o ,més ben dit, cap al meu llibre que em va recomanar la meva professora d’anglès. Vaig somriure i li vaig preguntar si li interessava el que estava llegint o si ella l’havia llegit, però resulta que ella també estava estudiant anglès a una altra acadèmia i ja havia vist aquest llibre en una llibreria i estava pensant en comprar-lo. Vam començar a parlar i resulta que la dona era d'Argentina i estava vivint a Barcelona des de feia un any. Em va encantar la seva història i li vaig fer preguntes sobre la seva estada aquí , i si li havia canviat molt la vida el fet de venir a viure aquí. Vaig aprendre moltes coses sobre la cultura Argentina i les seves experiències a la ciutat de Barcelona.


Quan vam arribar a la meva parada, ens vàrem donar els nostres números de telèfon i ens vam prometre mantenir el contacte i, almenys un cop a la setmana, quedar per practicar l’anglès. Va ser una experiència meravellosa i em vaig adonar que fins i tot en els llocs on menys t'ho esperes, sempre hi ha temps per connectar amb altres persones i aprendre coses noves.

Categoria de 13 a 17 anys. Institució Igualada

T'ha agradat? Pots compartir-lo!