Volia volar

Busnit

Era la meva primera vegada, sí, la meva primera vegada. Estava molt nerviosa i amb moltes ganes. I qui no, veritat? No havia dormit gens la nit anterior. No parava de pensar com seria aquesta primera vegada. Si em faria por, si notaria papallones a l'estómac. Buscava a Internet sobre la primera vegada i tot era molt confús. Vaig posar-me  música i vaig anar de camí amb la meva primera vegada. A cada pas estava més nerviosa. Sabia que tot aniria bé, però ai, els nervis de la primera vegada.


Vaig fer cua, era tan llarga, que pensava que mai arribaria el moment tan esperat. Per fi em va tocar el meu torn. No em sortien les paraules. La taquillera em va preguntar si anada i tornada o només anada. M'ho vaig pensar bé i volia un viatge complet, si ja havia fet el pas, el volia complet.


Vaig comprar els bitllets i vaig viure una gran experiència sobrevolant Barcelona amb el telefèric. Va ser la millor primera vegada, amb papallones a l'estómac meravellada amb les vistes. Els nervis van desaparèixer quan es va moure la cabina.


Totes les primeres vegades podrien ser així, no?

T'ha agradat? Pots compartir-lo!