El meu dia a dia a TMB

ToniAy

Avui era un dia diferent per a la Laura. Havia decidit deixar el cotxe a casa i agafar el transport públic per moure's per la ciutat. Estava cansada de les retencions, de buscar aparcament i de pagar peatges. Volia viure una experiència diferent, i quina millor manera de fer-ho que descobrint la ciutat amb el transport públic?


Va començar el seu recorregut amb el metro, que la portava a través dels subterranis de la ciutat, fins al seu destí. Va gaudir de la vista dels passatges subterranis i de les estacions decorades amb diferents temàtiques.


Mentre esperava el seu tren, va observar la gent que passava per la plataforma. Hi havia gent de totes les edats i de totes les classes socials. Hi havia gent amb ulleres, amb pèl llarg i curt, gent amb disfresses, i gent que semblava que acabava de sortir de la feina. Va ser interessant veure com tota aquesta gent es movia junta i harmoniosa en el mateix lloc.


Un cop va arribar el tren, va pujar i va començar a buscar un lloc on seure. Va trobar un lloc al costat d'una senyora gran que semblava amable i simpàtica. Van començar a xerrar i la senyora li va explicar moltes coses interessants sobre la ciutat.


Laura va baixar a la parada del bus per continuar el seu recorregut. Va pujar al bus i va asseure's al fons. Va observar les persones que hi havia al bus, i va notar que molts d'ells estaven immersos en les seves pròpies coses, escoltant música, llegint o mirant el seu telèfon mòbil.


Però també va observar gent parlant, rient i intercanviant idees. Va ser divertit veure com el bus s'omplia de persones de diferents cultures i orígens, totes juntes en el mateix lloc, anant cap a diferents destinacions.


Mentre el bus es movia per la ciutat, va veure diferents llocs d'interès i va decidir baixar i fer una caminada pel parc de Montjuïc. Va agafar el funicular per arribar al cim de la muntanya i des d'allà va poder gaudir d'unes vistes espectaculars de la ciutat.


Va continuar el seu recorregut agafant el telefèric fins al castell de Montjuïc, on va poder gaudir d'unes vistes impresionants de la ciutat i de la costa. Va ser una experiència única i memorable que mai no oblidaria.


Finalment, per acabar el seu recorregut, va decidir agafar el Barcelona Bus Turístic per descobrir altres llocs d'interès de la ciutat que encara no havia visitat. Va ser una gran manera de veure la ciutat des d'una altra perspectiva i de descobrir llocs que mai no hauria conegut si no fos per aquest recorregut

T'ha agradat? Pots compartir-lo!