Trobant en Jordi: Una Aventura Llegendària a La Sagrera

Das2500

Mikel, un jove estudiant de Barcelona, es dirigia a la seva classe d'història a la Universitat. Va agafar el metro a l'estació de La Sagrera, a la línia 1, com de costum. Però aquell dia, la seva rutina es veuria interrompuda per una experiència inoblidable.


Mentre el tren avançava pel fosc túnel, Mikel es va adonar que havia oblidat el seu llibre d'història a casa. Va decidir baixar a la següent estació per comprar-ne un en una llibreria propera. En sortir del vagó, va notar que l'estació estava deserta i tètrica. Es va sentir incòmode, però va decidir seguir endavant.


Caminant per l'andana, va sentir un soroll provinent d'un racó fosc. En apropar-s'hi, va descobrir una enorme figura reptiliana amb escates verdes i ulls brillants. Era un drac. Mikel es va quedar petrificat de por.


El drac, que es deia Jordi, era amigable i simpàtic. Li va explicar a  en Mikel que havia estat atrapat al metro durant segles i que estava buscant la manera de tornar al seu territori a les muntanyes de Montserrat. Mikel, curiós per naturalesa, es va oferir per ajudar en Jordi a trobar la sortida del metro.


Junts, es van aventurar pels foscos passadissos del metro, enfrontant-se a diversos obstacles en el camí. Es van trobar amb rates gegants, passadissos inundats i misteriosos laberints. Mikel va demostrar la seva valentia i astúcia, mentre que Jordi usava el seu alè de foc per obrir-se pas.


Després d'una llarga travessia, van arribar finalment a una estació abandonada que semblava ser la sortida. No obstant això, es van trobar amb una portella tancada i una clau que faltava. Mikel va recordar que a la seva motxilla hi portava una clau antiga que havia trobat en una excavació arqueològica. La va treure i la va posar al pany, i encaixava perfectament!


La portella es va obrir lentament, revelant la llum del dia. Jordi, emocionat, va sortir corrents cap a l'aire lliure i es va acomiadar agraït d'en Mikel. El drac va volar cap a Montserrat, deixant en Mikel amb una història increïble per explicar.


Mikel va tornar a la seva rutina normal, però amb una aventura que sempre recordaria. A partir d'aquell dia, La Sagrera es va convertir en una estació especial per a ell, plena de records màgics d'un encontre amb un drac llegendari a les profunditats del metro de Barcelona.

T'ha agradat? Pots compartir-lo!